.
Κατηγορία Gas Gas
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 11:02

GASGAS MC 85 2025 - Παρουσίαση με σημαντικές αλλαγές

Όταν πρόκειται για την κατασκευή δίχρονων μοτοσυκλετών ποδηλάτων υψηλής απόδοσης, η GASGAS σίγουρα ξέρει ένα ή δύο πράγματα! Έτσι, για το μοντέλο του 2025, το πολύ δημοφιλές μας MC 85 υποβλήθηκε σε πλήρη ανανέωση – μεγιστοποιώντας την ισχύ από τον κινητήρα, παρουσιάζοντας παράλληλα ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο και νέο αμορτισέρ WP XACT, για χειρισμό που εμπνέει εμπιστοσύνη και καλύτερη σταθερότητα. (δελτίο τύπου)

Κανένα εξάρτημα της μοτοσυκλέτας δεν αγνοήθηκε από τους μηχανικούς μας κατά τη διαδικασία ανάπτυξης αυτού του μοντέλου νέας γενιάς. Το τελικό αποτέλεσμα; Μία εξαιρετικά διασκεδαστική μοτοσυκλέτα χώμα που είναι εύκολο να την οδηγήσεις γρήγορα για εγγυημένα καλές στιγμές!

Η GASGAS παρουσιάζει την ολοκαίνουργια γενιά MC 85

Νέο πλαίσιο, πλήρως κόκκινα πλαστικά τμήματα και ενημερωμένος κινητήρας επικεντρώνουν τις βελτιώσεις

Για τους νέους ηλικίας μεταξύ 11 και 15 ετών, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν μερικές επιλογές εκεί έξω όταν πρόκειται να προχωρήσουν στην κατηγορία 85. Αλλά στην κορυφή της λίστας όλων, χάρη σε μια μακρά λίστα σοβαρών ενημερώσεων για το 2025, θα πρέπει να βρίσκεται το φοβερό MC 85!

Το μοντέλο νέας γενιάς έχει αναπτυχθεί με σοβαρή συμβολή από μια παγκόσμια ομάδα νεαρών αναβατών δοκιμών, με τα σχόλιά τους να επιτρέπουν στην εξαιρετικά εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών μας να κατασκευάσει αυτό που μπορεί κάλλιστα να είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα μοτοκρός 85 κυβικών που κατασκευάστηκε ποτέ! Και όπως και πριν, υπάρχουν δύο επιλογές για να διαλέξετε με το MC 85 – μία με τροχούς 17”/14” για μικρότερους αναβάτες και άλλη με τροχούς 19”/16” για εκείνα τα παιδιά που μεγαλώνουν λίγο πιο γρήγορα!

Ο κύριος στόχος για όλους όσους συμμετείχαν στην κατασκευή του νέου MC 85 ήταν να διευκολύνουν την οδήγηση και τον έλεγχο του, σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο. Υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο που μεγιστοποιεί τη σταθερότητα και δημιουργεί μια ελαφρύτερη αίσθηση στις στροφές. Ένα νέο αμορτισέρ WP XACT για καλύτερη πρόσφυση στο άνοιγμα του γκαζιού. Ένα νέο, ελαφρύτερο ψαλίδι, και νέα μαρσπιέ επίσης. Αλλά περιμένετε, αυτό δεν είναι το παν…

Ο ήδη φοβερός κινητήρας μας MC 85 δεν αγνοήθηκε όταν ήρθε η ώρα για την ανάπτυξη αυτής της νέας μοτοσυκλέτας! Οι κορυφαίες επιδόσεις ήταν ήδη εξαιρετικά εντυπωσιακές για μια χωμάτινη μοτοσυκλέτα 85 κυβικών εκατοστών, επομένως η έμφαση δόθηκε στην εξαγωγή περισσότερης ισχύος από την χαμηλή έως την μεσαία περιοχή στροφών και στην ενίσχυση της ροπής. Και με μια νέα κυλινδροκεφαλή, ανάφλεξη, εξάτμιση, μπουζί και ρυθμίσεις μέσα στο καρμπυρατέρ KEIHIN, εκτός από το αναθεωρημένο κιβώτιο αέρα για αυξημένη ροή αέρα, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι η αποστολή έχει ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια, για να βεβαιωθείτε ότι το MC 85 λειτουργεί στην τέλεια θερμοκρασία ανά πάσα στιγμή για μέγιστη ισχύ, τα νέα ψυγεία, κατασκευασμένα από την PANKL, διατηρούν τον κινητήρα σε λειτουργία δροσερό.

Και, πάνω από όλα αυτά, ο κινητήρας επανατοποθετείται στο πλαίσιο για να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την ισορροπία της μοτοσυκλέτας. Επιπλέον, υπάρχουν νέα, πλήρως κόκκινα πλαστικά και νέα γραφικά που ταιριάζουν με τα μεγάλα ποδήλατα. Τα πλαϊνά πάνελ είναι τώρα ακόμη πιο λεπτά από πριν, έτσι τα παιδιά μπορούν να μετακινούνται πολύ πιο εύκολα για να μιμηθούν τους ήρωές τους GASGAS Factory Racing!

Συνολικά, το νέο MC 85 έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει ακριβώς με τις μοτοσυκλέτες Gasgas πλήρους μεγέθους, κάτι που επιτρέπει στα παιδιά να κάνουν τη δουλειά τους σε μια μειωμένη έκδοση αυτού που μπορούν να περιμένουν να οδηγήσουν όταν μεγαλώσουν λίγο. Εμπιστευτείτε μας, οι μικροί αναβάτες από όλο τον κόσμο θα λατρέψουν τα πάντα για το 2025 GASGAS MC 85. Τα χαμόγελα μετά τη βόλτα θα σας πουν όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πόσο καλό είναι πραγματικά!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Νέο πλαίσιο – Ολοκαίνουργιο για το 2025 για βελτίωση στις στροφές και τη σταθερότητα, ειδικά όταν ανοίγετε το γκάζι στις εξόδους των στροφών. Τα προστατευτικά πλαισίου το διατηρούν επίσης στην εμφανισιακή εντέλεια.

Νέο αμορτισέρ WP XACT – Ένα νέο σημείο στήριξης στο πλαίσιο και ελαφρά μείωση της διαδρομής δημιουργεί μια πιο ισορροπημένη και στιβαρή αίσθηση για βελτιωμένη πρόσφυση και έλεγχο.

Ανανεωμένος κινητήρας – Η νέα κυλινδροκεφαλή, η ανάφλεξη, το μπουζί και οι ρυθμίσεις καρμπυρατέρ ενισχύουν την ισχύ και τη ροπή από τη χαμηλή έως τη μεσαία περιοχή.

Νέο σύστημα εξάτμισης – Σχεδιασμένο σύμφωνα με τις αναβαθμίσεις του κινητήρα για μέγιστη απόδοση.

Νέα πλαστικά και γραφικά – Αντικατοπτρίζοντας τις μοτοσυκλέτες πλήρους μεγέθους για μια νέα εμφάνιση με πιο λεπτά πλαϊνά πάνελ που βελτιώνουν τον έλεγχο.

Νέο τύμπανο αλλαγής ταχυτήτων – Φινίρισμα με νέα επίστρωση για αντοχή και ομαλότερη αλλαγή.

Νέο ψαλίδι – Ελαφρύτερο σε βάρος κατά 300 γραμμάρια και τοποθετημένο λίγο περισσότερο επίπεδο από πριν, χάρη στο πιο κοντό αμορτισέρ και το νέο πλαίσιο. Αυτό οδηγεί σε ένα χαμηλότερο πίσω μέρος για ευκολότερη κίνηση στην μοτοσυκλέτα.

Νέα μαρσπιέ – Επανασχεδιασμένα για να αποτρέπουν τη συσσώρευση λάσπης για απόλυτο έλεγχο σε όλες τις συνθήκες.

Νέα ψυγεία – Κατασκευάζονται από την PANKL, ώστε να ξέρετε ότι είναι έτοιμα να διατηρήσουν τον κινητήρα δροσερό!

Επανασχεδιασμένο φιλτροκούτι – Με βελτιωμένη ροή αέρα για μέγιστη απόδοση.

Ωρομετρητής – Καταγράφει τον χρόνο που αφιερώνετε στη μοτοσυκλέτα για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την τακτική συντήρηση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 11:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « GASGAS - Γκάμα Enduro 2025 με νέο EC 125
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon