.
Κατηγορία Κράνη
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 11:23

Caberg Flyon II Carbon - Το ανοικτό κράνος του ταξιδευτή

Το νέο Flyon II Carbon απευθύνεται σε αναβάτες που τους αρέσει να ταξιδεύουν απολαμβάνοντας ελαφριά αίσθηση και ευρύ πεδίο όρασης.

Τα ανοικτά κράνη (jet) έχουν την τιμητική τους τη ζεστή εποχή του χρόνου κατά την οποία ανθίζει και ο μοτοσυκλετιστικός τουρισμός. Η Caberg παρουσιάζει τη νέα της ναυαρχίδα στη συλλογή ανοικτών κρανών, σχεδιασμένη για να καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες.

Ένα από τα σημαντικότερα προσόντα του Flyon II Carbon είναι η φαρδιά ζελατίνα του, η οποία επιτρέπει επιτρέπει μεγάλη γωνία θέασης ενώ προστατεύει το πρόσωπο και μέρος του λαιμού από τα καιρικά στοιχεία. Η ενσωματωμένη συρταρωτή φιμέ ζελατίνα διευκολύνει την όραση υπό δυνατή ηλιοφάνεια, με πανεύκολο χειρισμό από την αριστερή πλευρά του κελύφους ακόμη και φορώντας τεχνικά μοτοσυκλετιστικά γάντια.

Flyon II Carbon 3 4

Αεροδυναμικώς το Caberg Flyon II Carbon είναι σχεδιασμένο για να μειώνει τον θόρυβο από τη ροή αέρα στο εσωτερικό του, ενώ ο μηχανισμός κλειδώματος της αντιχαρακτικής και αντιθαμβωτικής ζελατίνας αποτρέπει το ενδεχόμενο αυτή να ανοίξει εν κινήσει υπό την πίεση του αέρα στο κάτω μέρος της στις υψηλές ταχύτητες.

Ο αερισμός του κράνους εξασφαλίζεται από ένα καλά μελετημένο εσωτερικό κύκλωμα κυκλοφορίας που υποδέχεται τον αέρα μέσω εισαγωγών στο πάνω μέρος του κελύφους.

Flyon II Carbon rear

Η χρήση ανθρακονήματος στο κέλυφος του Caberg Flyon II Carbon εξυπηρετεί τη διατήρηση του βάρους χαμηλά, καθώς στη ζυγαριά δείχνει 1300±50 g για το μικρό μέγεθος (XS, S και M) και 1350±50 για το μεγάλο (L και XL).

Το νέο Caberg Flyon II Carbon ικανοποιεί τις νέες προδιαγραφές ECE 22.06, διαθέτει εσωτερικές επενδύσεις με αναπνέοντα και υποαλλεργικά υφάσματα υψηλής ποιότητας, όλα πλήρως αφαιρούμενα για να μπορούν να καθαριστούν εύκολα. Ασφαλίζει στο κεφάλι του αναβάτη με μια μικρομετρική καστάνια που μπορεί κανείς να χειριστεί άνετα φορώντας μοτοσυκλετιστικά γάντια.

Flyon II Carbon profile

Η Caberg έχει επίσης ενσωματώσει στον σχεδιασμό του Flyon II Carbon αναμονές για τα στοιχεία (κάψες και μικρόφωνο) του συστήματος επικοινωνίας Caberg Pro Speak Evo.

Η έκδοση Carbon με γυαλιστερό (glossy) φινίρισμα έρχεται να προστεθεί στη γκάμα του Caberg Flyon II που με αυτό μετρά οκτώ διαφορετικά σχέδια.

Part 6

Βρείτε το προς €329.90 - από αρχική τιμή €369.90 - στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αντιπροσώπου της Caberg στην Ελλάδα, Moto Market: https://www.motomarket-shop.gr/eksoplismos-anabath/kranh-endoep-nies-kameres/jet/16735-kranos-caberg-flyon-ii-carbon

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 11:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon