.
Κατηγορία Κράνη
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 13:52

Νέο κράνος Caberg Ghost X

Το GHOST X εκτιμάται για τα χαρακτηριστικά του, την ευελιξία του και τον ελκυστικό και πρωτότυπο σχεδιασμό του. Εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στην Ιταλία και αναγνωρισμένο ECE 22.06, το GHOST X είναι σχεδιασμένο για όσους δεν θέλουν να περάσουν απαρατήρητοι.  

Η Caberg, η κορυφαία εταιρεία με έδρα το Μπέργκαμο στον τομέα των κρανών μοτοσικλετών, γιορτάζει φέτος την 50η επέτειό της και εμπλουτίζει τον κατάλογό της με το GHOST X, ένα νέο κράνος jet πιστοποιημένο ECE 22.06 και εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στην Ιταλία.

Το νέο GHOST X της Caberg διακρίνεται για τη ζελατίνα σε σχήμα ματιού, το οποίο προσκολλάται τέλεια στο πρόσωπο χάρη σε ένα προφίλ αφρού. Αυτή η λύση προσφέρει εξαιρετική προστασία από ατμοσφαιρικούς παράγοντες και έντομα, ενώ εγγυάται ανώτερη πρακτικότητα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά κράνη Jet.

Καινοτόμος είναι επίσης ο μηχανισμός ανοίγματος με ελατήριο, ο οποίος επιτρέπει στο σύστημα μάσκας-προσωπίδας να ανοίγει και να κλείνει εύκολα με το ένα χέρι. Αυτό το καθιστά εξαιρετικά λειτουργικό σε σύγκριση με κράνη Jet εξοπλισμένα με γυαλιά ή μάσκες με ελαστικές ταινίες, προσφέροντας μια απλοποιημένη και διαισθητική εμπειρία χρήστη.

Η Caberg παρουσιάζει το νέο GHOST X σε τέσσερις ευέλικτες διαμορφώσεις, σχεδιασμένες να προσφέρουν μέγιστη προσαρμοστικότητα σε οποιαδήποτε ανάγκη ή καιρική συνθήκη. Κάθε αναβάτης μπορεί έτσι να προσαρμόσει το κράνος σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, εξασφαλίζοντας βέλτιστη άνεση και προστασία σε κάθε περίσταση και σε κάθε τύπο διαδρομής.

1. Ολόκληρο με γείσο, κάτω προφίλ αφρού και μάσκα, για απόλυτη προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες.

2. Ολοκληρωμένο με γείσο και γυαλιά, χωρίς προφίλ αφρού. Ιδανικό για τους ζεστούς μήνες, διατηρεί το πρόσωπο προστατευμένο χωρίς να θυσιάζει τη δροσιά.

3. Ολοκληρωμένο με ζελατίνα και αφρώδες προφίλ, αλλά χωρίς μάσκα. Αυτή η διαμόρφωση είναι ιδανική για όσους αναζητούν ένα κράνος εξοικονόμησης χώρου χωρίς συμβιβασμούς στην θωράκιση έναντι εξωτερικών παραγόντων.

4. Μόνο με ζελατίνα, χωρίς προφίλ αφρού ή μάσκα, για όσους προτιμούν μια μινιμαλιστική προσέγγιση με ουσιαστική οπτική προστασία.

Το κέλυφος του νέου GHOST X είναι κατασκευασμένο από fiberglass και διατίθεται επίσης σε αποκλειστική έκδοση FULL CARBON που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης.

H ζελατίνα, με ειδική επεξεργασία κατά των γρατσουνιών και του θολώματος, εξασφαλίζει βέλτιστη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες. Το εσωτερικό, πλήρως αφαιρούμενο και πλενόμενο, είναι κατασκευασμένο από αναπνεύσιμα και υποαλλεργικά υλικά, που εγγυώνται φρεσκάδα και υγιεινή ακόμα και μετά από πολύωρες βόλτες.

Υψηλής ποιότητας φινιρίσματα, όπως πριτσίνια ενσωματωμένα στην άκρη του κελύφους και ατσάλινες εισαγωγές αέρα, είναι χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που υπογραμμίζουν την αφοσίωση της Caberg στη δημιουργία κρανών υψηλής ποιότητας. Εκτός από την ενίσχυση της αισθητικής, δίνοντας μια κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, αυτά τα στοιχεία αυξάνουν τη στιβαρότητα και την ανθεκτικότητα του κράνους με την πάροδο του χρόνου.

Το GHOST X είναι επίσης εξοπλισμένο για ηχεία κάτω από το αφαιρούμενο εσωτερικό, επιτρέποντας την εγκατάσταση της συσκευής επικοινωνίας Caberg Pro Speak Evo. Αυτό το σύστημα επικοινωνίας σάς επιτρέπει να ακούτε μουσική από το κινητό σας τηλέφωνο ή το MP3 player, να μείνετε σε επαφή με τον συνεπιβάτη σας ή άλλους μοτοσικλετιστές σε απόσταση έως και 200 ​​μέτρων, καθώς και να συνδεθείτε σε ένα σύστημα GPS.

Το κράνος έχει περάσει όλες τις δοκιμές του προτύπου ECE 22.06 ακόμη και με τοποθετημένη την ενδοεπικοινωνία, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη ασφάλεια. Αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου στην Ιταλία, το GHOST X διατίθεται σε ματ μαύρο, ματ gun metal και ματ στρατιωτικό πράσινο, στην τιμή στόχο των 299,99 €. Η έκδοση GHOST X CARBON, με κέλυφος εξ ολοκλήρου από άνθρακα, προσφέρεται στα 369,99 €.

Για μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής, η Caberg προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής του προφίλ αφρού σε τρία διαφορετικά πάχη (18 mm, 21 mm και 25 mm) και, εκτός από την βασική ελαφρώς φιμέ ζελατίνα, διατίθενται ζελατίνα-καθρέφτης και μία πλήρως φιμέ, για πιο επιθετική εμφάνιση.

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.caberg.it/caschi/jet/ghost-x

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 14:18

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « STR Κράνος Ανοιχτό PILOT μονόχρωμο με διπλή ζελατίνα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon