.
Κατηγορία Κράνη
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 09:40

Νέα σχέδια σε Suomy Track-1 και KYT R2R στην Arai Hellas

Τα εμπνευσμένα από τις πίστες κράνη των Suomy και KYT στα νέα εντυπωσιακά γραφικά τους.

Η Arai Hellas, αντιπρόσωπος και των κρανώνω Suomy αλλά και KYT στην χώρα μας, ανακοίνωσε τα νέα χρώματα των κρανών Track-1 και R2R των δύο εταιρειών αντίστοιχα. Με χρωματισμούς εμπνευσμένους από την πίστα και replicas κρανών αγαπημένων αθλητών, τα Track-1 και R2R εντυπωσιάζουν και σε προσελκύουν.

Λίγα λόγια για το κάθε μοντέλο:

Suomy Track-1: Το TRACK-1 είναι το full-face κράνος νέας γενιάς της Suomy, κατασκευασμένο από σύνθετο TRICARBOCO (Kevlar/Carbon/Fiberglass), που χαρακτηρίζεται από δυναμικά σχήματα και απόδοση, σχεδιασμένο και αναπτυγμένο σε αεροδυναμική σήραγγα για να έχει τις καλύτερες επιδόσεις και ισορροπία μεταξύ χρήσης δρόμου και πίστας .

2 Κέλυφη: TRICARBOCO Kevlar/Carbon/Fiberglass σε 2 μεγέθη (M,L).

Πολυστερύνη: προστατευτική πολυστερύνη σε 2 μεγέθη (M, L) σε 4 πυκνότητες

TRICARBOCO Το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από ίνες Tricarboco που εξασφαλίζουν ένα ελαφρύτερο (βάρος gr. 1350 ± 50 SIZE M), πιο σκληρό κέλυφος μεγαλύτερης ασφάλειας και ανθεκτικό στην κρούση.

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ Τα σχήματα, οι θέσεις, η τοποθέτηση των εισαγωγών αέρα, η διοχέτευση του εσωτερικού κελύφους, οι επενδύσεις άνεσης έχουν αναπτυχθεί για να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση στην απαγωγή θερμότητας μέσα στο κράνος.

ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ 4 εισαγωγές αέρα και 2 αποτελεσματικοί αεραγωγοί εξαγωγές.   EPS με κανάλια .Διοχέτευση του εσωτερικού κελύφους για την εξασφάλιση της μέγιστης απαγωγής θερμότητας.

BREATH DEFLECTOR. Ένα προαιρετικό εργαλείο που βοηθά στην αποφυγή θολώματος της ζελατίνας. 

Υποσιάγωνο. Για να εξασφαλίσετε καλύτερη μόνωση από τον αέρα και τον θόρυβο από το κάτω μέρος του κράνους

Τιμή: Από 302 €

KYT R2R: Επιδόσεις, τεχνολογία, σχεδιασμός υψηλού επιπέδου: Το R2R “from Race to Road” είναι το κράνος για να ζήσετε το μακρύ ταξίδι και την πόλη. H εξαιρετική
αεροδυναμική, τεράστιο οπτικό πεδίο, κορυφαίες εισαγωγές αέρα, το Max Pinlock 70, η πολύ μεγάλη ζελατίνα και το φυμε εσωτερικό ζελατινάκι το κάνουν το τέλειο
κράνος για να αντιμετωπίζετε τους δρόμους με απόλυτη ασφάλεια και προστατευμένοι από την ποιότητα Kyt.
ΚΕΛΥΦΟΣ
ADT-Advance Θερμοπλαστικό κέλυφος κατασκευασμένο από χυτευμένο με έγχυση, μείγμα θερμοπλαστικής ρητίνης με υψηλή αντοχή στην κρούση. Το R2R κατασκευάζεται σε κέλυφος 2 μεγεθών
(M και L) για να εξασφαλίσετε τέλεια εφαρμογή του κράνους.
ΖΕΛΑΤΙΝΑ
Η ζελατίνα είναι από πολυανθρακικό, ανθεκτικό στις γρατσουνιές και με φίλτρα ακτίνων UV380. Η ζελατίνα διαθέτει κεντρική κλειδαριά PAT PEND για καλύτερη σταθερότητα και
αφαιρείται εύκολα χάρη σε έναν πρακτικό μηχανισμό, χωρίς τη χρήση εργαλείου. Το ενσωματωμένο ζελατινάκι λειτουργεί εύκολα χάρη στο πλευρικό χειριστήριο
ενσωματωμένο στο κάτω άκρο του κράνους.
PINLOCK®
Το R2R είναι εξοπλισμένο με PINLOCK® MAX VISION 70.
ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
Οι δύο μπροστινές εισαγωγές αέρα στο εξωτερικό κέλυφος επιτρέπουν τον βέλτιστο αερισμό της εισαγωγής ροής αέρα στο κράνος. Η διαμόρφωση αεροτομής επιτρέπει την καλύτερη
εξαγωγή εξασφαλίζοντας τέλεια ροή εσωτερικού αέρα προς τα έξω.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ
Οι εσωτερικοί χώροι και τα μαξιλαράκια άνεσης είναι αφαιρούμενα, πλένονται και αντικαθίστανται και έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
• Εύκολη εκροή της υγρασίας του σώματος
• Διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας
• Υδροψυκτικό ύφασμα, ελαφρύ, απαλό και αναπνεύσιμο
• Μαξιλαράκια μάγουλα έτοιμα για ακουστικά
• Προδιάθεση για γυαλιά
• Προδιάθεση για επείγουσα εύκολη αφαίρεση
ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ
Το σύστημα συγκράτησης διαθέτει μικρομετρική πόρπη από μέταλλο.

Τιμή: 210 €

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 09:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon