.
Κατηγορία Μπότες
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 13:14

Eleveit - Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα

Η κατασκευάστρια από την Ιταλία που ειδικεύεται σε μοτοσυκλετιστική υπόδηση ανακαίνισε την ιστοσελίδα της με ένα κεντρικό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η Eleveit απολαμβάνει έντονη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, γεγονός που την ώθησε στο να ανανεώσει την ιστοσελίδα της με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σχεδιασμένο για να ικανοποιήσει τις καταναλωτικές μας ορέξεις προσφέροντας αναλυτική πρόσβαση σε όλον τον κατάλογο προϊόντων της.

Το νέο eShop έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απρόσκοπτη χρήση του και από φορητές συσκευές (τηλέφωνο, ταμπλέτες), εμπλουτίζοντας τις σελίδες των προϊόντων με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης για λεπτομερή e-βιτρινοθεραπεία προς της αγοράς, καθώς και αναλυτικά τεχνικά στοιχεία και ανταλλακτικά για να βρει κανείς ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

eleveit 2

Επιπλέον, στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ο επισκέπτης-πελάτης μπορεί να βρει εύκολα τους κατά τόπους επίσημους συνεργάτες της Eleveit, γιατί ιδανικά το παπούτσι θέλει και τη δοκιμή του πριν το αποκτήσεις.

Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα η Eleveit μας προσφέρει επίσης άφθονες πληροφορίες για τις δραστηριότητές της, όπως λ.χ. όλους τους αναβάτες που χρησιμοποιούν τα υποδήματά της σε αγώνες κορυφαίων πρωταθλημάτων, καθώς και ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο (Blog) για να γνωρίζετε όλες τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχει η Eleveit.

Επισκεφτείτε το εδώ: eleveit.it/en

Αντιπρόσωπος Eleveit στην Ελλάδα: Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 13:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Shot Race 6 - Νέες off-road μπότες
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon