.
Κατηγορία Κράνη
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 15:41

Eleveit Tonale WP - Mπότες για περιπετειώδεις μοτοσυκλετιστές

Η Eleveit εμπλουτίζει τον κατάλογο του 2024 με τις μπότες Tonale WP, σχεδιασμένες για μοτοσυκλετιστές που αρέσκονται σε μεγάλες διαδρομές και δε σταματούν εκεί που τελειώνει η άσφαλτος.

Η μπότα Tonale WP είναι ένα τεχνικό υπόδημα που μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες χρήσεις, εξίσου άριστη για αναβάτες μεγάλων adventure μοτοσυκλετών όσο και για τουριστικά ασφάλτινα καθήκοντα χάρη στην άνεση που προσφέρουν σε πολύωρη χρήση.

Ιδανική για πολλές ώρες οδήγησης, η Tonale WP κατασκευάζεται από ελαφριά και αναπνέοντα υλικά που εξασφαλίζουν άνετο φόρεμα ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες. Κατάλληλες για χρήση adventure touring, η νέα μπότα της Eleveit στηρίζει τον μοτοσυκλετιστή σε κάθε του περιπέτεια ανεξαρτήτως καιρού, καθώς η μεμβράνη E-Dry προσφέρει άριστη αδιαβροχοποίηση.

001060095 1076W TONALE WP BLACK 01

Κατασκευάζεται με ένα υδατοαπωθητικό και αναπνέον πάνω μέρος από συνθετική μικροΐνα, ενώ διαθέτει ενισχύσεις για την προστασία του ποδιού σε φτέρνα, δάκτυλα, καλάμι και στην περιοχή που ακουμπά ο λεβιές ταχυτήτων.

Η σόλα Extreme Light προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε άγριο έδαφος και στη λάσπη, εξασφαλίζοντας σταθερό πάτημα, ενώ η ενδιάμεση σόλα EVA αβαντάρει με ελαφριά αίσθηση και απορρόφηση κραδασμών.

001060095 1076W TONALE WP BLACK 05

Οι μπότες Tonale WP εξοπλίζονται με τον ίδιο μηχανισμό κουμπώματος που φορούν οι αγωνιστικές off-road Eleveit X Legend και X Privilege, με διπλές δέστρες και ένα φαρδύ Velcro που επιτρέπουν ακριβέστατη εφαρμογή στο πόδι, ενώ αποτρέπουν στο νερό και το χώμα απ' το να εισέλθουν στο εσωτερικό χαλώντας την άνεση του ποδιού.

Οι νέες Eleveit Tonale WP είναι διαθέσιμες αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα και σε μεγέθη από 36 ως 48.

001060095 1076W TONALE WP BLACK 06

Αντιπρόσωπος Eleveit στην Ελλάδα: Moto Market

Ιστοσελίδα Eleveit Tonale WP

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 15:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon