.
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 19:05

Οι μπαγκαζιέρες της Rebel διαθέσιμες από τη Μοτο Πήγασος

Η εταιρεία Μοτο Πήγασος προχώρησε σε μια νέα συνεργασία διαθέτοντας στην Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή αγορά κατ΄ αποκλειστικότητα τις μπαγκαζιέρες αλουμινίου Rebel. [Δελτίο Τύπου]

Οι μπαγκαζιέρες Rebel κατασκευάζονται σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες του κατασκευαστή, αποτελεί τον κύριο προμηθευτή προϊόντων πρώτης εφαρμογής πολλών διασήμων μοτοσυκλετών όπως: Benelli, CFMOTO, Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Triumph, Zontes, Voge, Zongshen, Dayang, Loncin, Lifan, Shineray, Colove, Haoje, Mototrack κ.α.

Θα είναι διαθέσιμες σε μαύρο και ασημί χρώμα σε 42, 45 και 65 Λίτρα. Είναι κατασκευασμένες εξ΄ ολοκλήρου από κράμα αλουμινίου. Φέρουν εσωτερική επένδυση και συνοδεύονται από πλάτη συνεπιβάτη, αποτελούμενη από 2 τμήματα (άνω & κάτω), αυτοκόλλητες ανακλαστικές ταινίες ασφαλείας και μεταλλική ή αλουμινίου βάση στηρίξεως αναλόγως του μοντέλου. Επίσης συμπεριλαμβάνονται οι βίδες και τα εξαρτήματα για την τοποθέτηση της βάσης.

reb2_copy.jpg

Παρέχεται πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών κατά πάγια τακτική της εταιρείας όπως συμβαίνει με όλα της τα προϊόντα.

Η συσκευασία είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού κέντρου εμπορίου και του Ελληνικού Υπουργείου ανάπτυξης, διαθέτοντας ετικέτα με πλήρη περιγραφή, MODEL & MPN CODE (Part Number), Bar Code προϊόντος και Bar Code EAN13 για επίσημη καταχώρηση και εμπορία σε Διεθνή και Ευρωπαϊκά Marketplace.

Όλη την σειρά των προϊόντων Rebel, μπορείτε να την δείτε από κοντά μετά τις 22-25 Σεπτεμβρίου στην εταιρεία Μοτο Πήγασος και σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 19:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « CFMOTO 800ΜΤ και 700ΜΤ - Προσφορά με δώρο top case
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon