.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 11:29

Honda Rebel 1100 – Πληροφορίες δείχνουν ανανέωση εν όψει

Θα είναι το μεγάλο cruiser η επόμενη μοτοσυκλέτα της Honda που θα ανανεωθεί εν όψει 2025;

Σύμφωνα με στοιχεία που αλιεύθηκαν από Γερμανία μεριά, η Honda έχει κάνει κατοχυρώσεις τύπου για 5 κωδικούς CMX1100, ήτοι το μεγάλο cruiser της, Rebel 1100. Προφανώς κύρια αιτία αυτού είναι οι προδιαγραφές ρύπων Euro 5+, που θα μπουν σε πλήρη ισχύ με το που θα μπει το 2025 και θα απαιτήσουν αλλαγές στο ήδη υπάρχον μοντέλο.

Από τα δεδομένα των καταχωρήσεων, «ψαρέψαμε» ότι η μέγιστη ισχύς του μοντέλου θα πάρει μία μικρή αύξηση, φτάνοντας τους 87,2 ίππους αντί για τους 85,8 του υπάρχοντος μοντέλου (65 αντί για 64 kW). Την προσοχή τραβά ο 5ος κωδικός καταχώρησης, CMX1100D3, που δεν υπήρχε μέχρι σήμερα. Θα μπορούσε να μαρτυρά μία νέα έκδοση της μοτοσυκλέτας – με DCT κιβώτιο λόγω του D στον κωδικό και πιθανόν ως μία καλύτερα εξοπλισμένη για τουρισμό, έκδοση.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται και μένει να δούμε, τι θα μας φυλάξει η Honda για την EICMA και τι θα παρουσιάσει νωρίτερα –όπως π.χ. το ανανεωμένο X-ADV 2025, που παρουσιάστηκε εχθές.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 14:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda X-ADV 2025 - Φρεσκάρισμα, βελτιώσεις και νέα χρώματα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon