.
Κατηγορία Superbike
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 10:42

Toprak Razgatlioglu – «Άκυρον» στην μεταγραφή στο MotoGP, παραμένει στα WSBK

Μετά τις ξαφνικές και… μεγαλεπήβολες δηλώσεις, ήρθε στροφή 180 μοιρών από τον Τούρκο αναβάτη και τον μάνατζερ του...

Περιμένατε να δείτε τον εντυπωσιακό Toprak Razgatlioglu στο MotoGP το 2025; Δυστυχώς θα μείνετε με το όνειρο, καθώς τελικά ο 28χρονος Τούρκος δεν θα αλλάξει διοργάνωση, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2025. Πριν από κάποιες ημέρες, σας είχαμε μεταφέρει την είδηση, για την επιθυμία του Toprak και του μάνατζερ του, Kenan Sofuoglu, για μεταγραφή στο MotoGP. Αυτό θα έφερνε όμως αναγκαστικό «σπάσιμο» υπάρχοντος συμβολαίου, άρα και ρήξη στις σχέσεις των δύο Τούρκων με την BMW Motorrad… κάτι που τελικά ο Toprak και ο Kenan αποφάσισαν να αποφύγουν.

Έτσι, ο Toprak Razgatlioglu θα μείνει στην ομάδα της BMW και στα WSBK μέχρι και το τέλος του 2025, άρα τα όποια σχέδια του για έλευση στο MotoGP παίρνουν αναβολή. Ο Kenan Sofugolu, ο μάνατζερ του Toprak, δήλωσε: «Κάποιες εργοστασιακές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για τον Toprak για την σεζόν του 2025, αν υπήρχε η ευκαιρία. Αλλά έχουμε συμβόλαιο με την BMW και εγώ με τον Toprak συμφωνήσαμε ότι θα πάμε στα MotoGP, αν η BMW συμφωνήσει σε αυτό. Δεν θέλουμε να σπάσουμε το συμβόλαιο, δεν θέλουμε να τσακωθούμε, αγαπάμε την BMW και έχουμε πετύχει θαυμάσια πράγματα μαζί.»

«(...) για αυτό εγώ και ο Toprak αποφαίσαμε ότι θα παραμείνουμε 100% στα Superbikes και την επόμενη σεζόν. Φυσικά ο Toprak θέλει το MotoGP, αλλά αυτό θα καταστεί δυνατόν το 2026. Πότε δεν είχαμε κακό τέλος στην σχέση μας με οποιονδήποτε κατασκευαστή» συμπλήρωσε ο Sofuoglu.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 13:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon