.
Κατηγορία MotoGP
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 14:25

Carlos Checa – Ο Martin είναι καλύτερος από τον Bagnaia

Ο πάλαι ποτέ πρωταθλητής στα WSBK κατέθεσε την δική του άποψη, για τους δύο διεκδικητές του πρωταθλήματος του 2024 στο MotoGP.

Ο Carlos Checa είναι γνωστός και για το τελευταίο, μέχρι το 2022, πρωτάθλημα της Ducati στα WSBK – με το αγωνιστικό νούμερο 7, ο Ισπανός έγραψε την δική του ιστορία. Τώρα, παρακολουθώντας την εξέλιξη του πρωταθλήματος του 2024 στα MotoGP – που εξελίσσεται σε θρίλερ- ο Checa σχολίασε τους δύο πρωταγωνιστές: Τον Pecco Bagnaia και τον Jorge Martin.

Ποιον από τους δύο θεωρεί καλύτερο; Τον Martin, λέγοντας μάλιστα: «Και οι δύο έχουν την ταχύτητα αλλά κυρίως ο Martin. Και αυτό διότι ο Martin το έχει από την πρώτη στιγμή, κάνει καλές εκκινήσεις και καλό πρώτο γύρο. Και αν ο Pecco είναι από πίσω του, πρέπει να βρει τρόπο να ανταπαντήσει. Στην Ινδονησία είχε μία κακιά εκκίνηση, αλλά αυτό που του συνέβη μετά είναι ότι έχεις έναν άλλο αγώνα. Το να προσπεράσεις πολλούς στην εκκίνηση πρέπει να πάρεις πολλά περισσότερα ρίσκα, οπότε βλέπω τον Martin ως καλύτερο από τον Pecco αυτή την στιγμή. Θα δούμε και στις άλλες πίστες, αλλά βλέπω ότι o Martin έχει πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, προφανώς ο τίτλος θα παιχτεί μεταξύ τους».

Ερωτηθείς για το ποια είναι τα δυνατά σημεία του Bagnaia, ο Checa είπε: «Η σταθερότητα του, η δυνατότητα του να διαχειριστεί τον αγώνα, αλλά πρέπει να βελτιώσει τις εκκινήσεις του και τις εξόδους του».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 14:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « CFMOTO – Πρωτάθλημα στην Moto3 με τον David Alonso
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon