.
Κατηγορία MotoGP
Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 13:14

Αμετανόητος ο Rossi – «Έχω την γνώμη μου για τον Marquez και δεν θα αλλάξει»

Φωτιές πετούν οι τελευταίες δηλώσεις του Valentino Rossi, κατά Marquez αλλά και... κατά της στρατηγικής επιλογής αναβατών της Ducati…

Ο Valentino Ross κρατά ακόμα πικρά συναισθήματα για τον Marc Marquez, από ότι αφήνει να εννοηθεί μέσα από δηλώσεις του που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ώρες. Μιλώντας στο γαλλικό μέσο L’Equipe, ο Ιταλός δήλωσε για τον Marquez: «Έχω μία ξεκάθαρη άποψη και δεν θα την αλλάξω ποτέ»

Μάλιστα, ο Rossi δεν έχασε την ευκαιρία να «τα χώσει» στην Ducati, για την επιλογή Marquez αντί Martin ή Bastianini στην εργοστασιακή ομάδα για το 2025, κίνηση που έφερε και περαιτέρω συνέπειες σύμφωνα με τον ίδιο: «Αλήθεια δεν κατάλαβα το τί έγινε, από την στιγμή που όλα φαίνονταν τελειωμένα για την άφιξη του Martin. O Bagnaia δεν χρειαζόταν την άφιξη του Marquez για να αποδείξει ότι είναι νούμερο ένα. Συνέπεια αυτής της απόφασης ήταν η απώλεια της Prima Ramac (σ.σ. η οποία από του χρόνου θα είναι δορυφορική της Yamaha

Ο Rossi αναφέρθηκε και στην υπογραφή του Martin με την Aprilia, σημειώνοντας ότι η Ducati «πρόδωσε» τους αναβάτες της: «Και να σκεφτεί κανείς ότι η Ducati είχε ξεκινήσει ένα ενδιαφέρον σύστημα πυραμίδας, που επέτρεψε σε νέους αναβάτες να προχωρήσουν με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα προσληφθούν στην εργοστασιακή ομάδα. Αυτό ήταν αυτό που ήλπιζαν ο Martin και ο Bezzecchi, αλλά με την ξαφνική αλλαγή στρατηγικής είναι προφανές ότι αισθάνθηκαν προδομένοι.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 13:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon