.
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 08:07

Takaaki Nakagami - Συγκινητικό το τελευταίο GP στο Motegi πριν κρεμάσει την αγωνιστική του φόρμα

Ο Takaaki Nakagami κατέλαβε την 13η θέση κατά την τελευταία του εμφάνιση στον αγώνα της πατρίδας του.

Ο Takaaki ξεκινούσε 21ος στο ιαπωνικό grand prix, με την επιλογή του πίσω μαλακού ελαστικού να αποδίδει, καθως ο μελλοντικός αναβάτης εξέλιξης του HRC έφτασε ως και στο 1,5 δευτερόλεπτο πίσω από τον Aleix Espargaro και την ένατη θέση.

Οι δηλώσεις του Ιάπωνα αναβάτη μετά το τέλος του αγώνα ήταν οι εξής: «Ήταν ένας πολύ συναισθηματικός αγώνας. Το απόλαυσα πολύ και ήθελα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στους θαυμαστές μου. Ήξερα ότι δεν είχα τίποτα να χάσω ξεκινώντας από το πίσω μέρος του grid και το να σκοράρω πόντους είναι πάντα ωραίο. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό μέχρι το τέλος. Αν είχα 2 γύρους επιπλέον, ίσως μπορούσα να προλάβω αυτό το γκρουπ. Αλλά μου άρεσε πολύ το τέλος του αγώνα. Είμαι πραγματικά περήφανος για τον εαυτό μου. Το μαλακό πίσω λάστιχο ήταν επικίνδυνο, αλλά τα πήγαινα πολύ καλά. Ήταν μια καλή απόφαση. Μπόρεσα να είμαι συνεπής και στο τέλος του αγώνα, ανέκαμψα ακόμη και μερικά δέκατα, και γι' αυτό κατάφερα να προλάβω το γκρουπ.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα. Αυτός ο γύρος στο τέλος ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους που με στήριξαν. Σε κάθε στροφή έβλεπα όλους τους οπαδούς και ένιωθα, «Εντάξει, ίσως αυτό θα είναι το τελευταίο, το τελευταίο cooldown». Και πάλι, είμαι περήφανος για τον εαυτό μου, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, οπότε αυτή είναι μια πολύ ξεχωριστή Κυριακή για μένα. Όταν επέστρεψα στο box, είδα όλο το πλήρωμά μου, όλο το προσωπικό και σχεδόν έκλαιγα».

Για την ιστορία, ο Nakagami, ο οποίος θα παραδώσει μετά από 7 χρόνια τη μοτοσυκλέτα της LCR Honda στον rookie Somkiat Chantra την επόμενη σεζόν, είναι 18ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, 8 βαθμούς πίσω από τον Zarco αλλά μπροστά από τους αναβάτες της Repsol, Joan Mir και Luca Marini.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MotoGP - Αλλάζει αισθητικά από το 2025
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon