.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 16:11

R.I.P. Frédéric Baudry - Σκοτώθηκε την πρώτη μέρα του Rallye du Maroc

Ο Γάλλος αναβάτης είχε ένα θανατηφόρο ατύχημα στη διάρκεια της πρώτης αγωνιστικής μέρας του αγώνα ράλι στο Μαρόκο.

Ο 46χρονος αναβάτης Frédéric Baudry, που αγωνιζόταν στο Rallye du Maroc 2024 με την ομάδα Nomade Racing και μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ, έχασε τη ζωή του μετά από ατύχημα στην ειδική διαδρομή της πρώτης ημέρας του αγώνα.

Ο Γάλλος συμμετείχε για δεύτερη φορά στο εν λόγω ράλι, το οποίο είναι ο πέμπτος αγώνας που ολοκληρώνει το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rally-Raid 2024, ή RallyGP, που είχε ξεκινήσει με το Dakar.

Ο Baudry είχε μια πτώση στο 97ο χιλιόμετρο της πρώτης ημέρας του αγώνα, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, στους αμμόλοφους της Zagora. Έγινε αεροδιακομιδή με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της πόλης Zagora όπου και κατέληξε στις 16:45 τοπική ώρα.

Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του και μακάρι αυτός να είναι ο τελευταίος θάνατος αγωνιζόμενου σε οποιασδήποτε μορφής αγώνα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 16:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « AMOTOE - Παρουσίαση Ελληνικής ομάδας MX των Εθνών
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon