.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 11:25

ISDE 2024 - Αυτή είναι η ομάδα της Ελλάδας

Σε λίγες μέρες το NOCO FIM 6DAYS θα διοργανωθεί στη Γαλικία της Ισπανίας και η Ελλάδα θα δώσει το παρών με μια ομάδα τριών αναβατών.

Η παγκόσμια ομοσπονδία FIM έδωσε τη δημοσιότητα τη λίστα συμμετοχών για την 98η διοργάνωση του ετήσιου International Six Days of Enduro (ISDE), ενός από τους παλαιότερους αγωνιστικούς θεσμούς στην ιστορία της FIM.

Μετά την Αργεντινή και την πόλη San Juan που φιλοξένησε την περσινή διοργάνωση, φέτος το ISDE μετακομίζει στη βορειοδυτική γωνιά της Ισπανίας, στην περιοχή της Γαλικίας όπου πάνω από 550 αναβάτες και αναβάτριες θα μπουν στη μάχη εκπροσωπώντας τις χώρες τους στον κορυφαίο θεσμό του παγκόσμιου Enduro από 14 ως 19 Οκτωβρίου.

Οι ΗΠΑ έρχονται να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρυσι τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, σε ένα σύνολο 18 εθνών που θα παλέψουν για την κορυφαία κατηγορία, World Trophy.

Στη γυναικεία κατηγορία, Women’s World Trophy, θα αναμετρηθούν 11 ομάδες, ενώ το Junior World Trophy έχει 13 συμμετοχές.

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί στην κατηγορία Club Team Awards, την πολυπληθέστερη του ISDE με 126 ομάδες για τους άνδρες, ενώ από φέτος εμπλουτίζεται με τη γυναικεία κατηγορία Women’s Club με τρεις συμμετοχές και τη Veteran Club με οκτώ.

Η Ελληνική Ομάδα της ΑΜΟΤΟΕ για το ISDE 2024 έχει την εξής σύνθεση:

  • Απόστολος Ζβιντερίκος, κατηγορία C1, KTM 250 4T
  • Γρηγόριος Καρπέλης, κατηγορία C2, Husqvarna 350 4T
  • Ιωάννης Χασάπης, κατηγορία C3, Beta 300 2Τ

Δείτε την πλήρη λίστα συμμετοχών εδώ: fim-isde.com/official-noco-fim-6days-pre-entry-list-released-for-spain

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 11:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon