.
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 20:05

Marc Marquez - Καταστράφηκε η μοτοσυκλέτα του λόγω... λάθος πυροσβεστήρων

H μοτοσυκλέτα της Gresini Ducati υπέστη «ολική καταστροφή» στο Grand Prix της Ινδονησίας, καθώς οι άνθρωποι της πίστας δεν είχαν τους σωστούς πυροσβεστήρες.

Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκίνησε από τη 12η θέση του grid για να εμπλακεί στη μάχη των έξι κορυφαίων στο πρώτο μισό του αγώνα, ωστόσο στο 12ο γύρο ο κινητήρας της GP23 του "φούντωσε" , αναγκάζοντας τον Ισπανό αναβάτη να παραμερίσει στην άκρη της πίστας, με φλόγες να βγαίνουν από τη μοτοσυκλέτα του. Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης το απόγευμα της Κυριακής, ανέφερε ότι η ζημιά στη GP23 του επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι οι άνθρωποι της πίστας δεν είχαν τους σωστούς πυροσβεστήρες για να αντιμετωπίσουν τη φωτιά.

«Φυσικά, υπήρχε πολύς θόρυβος στη μοτοσυκλέτα και επίσης ο κινητήρας σταμάτησε. Όταν όμως είδα τον λευκό καπνό, έλεγξα αμέσως και ήταν κρίμα γιατί και οι πυροσβεστήρες που έχουν εδώ δεν είναι οι σωστοί, έτσι η μοτοσυκλέτα καταστράφηκε πλήρως, τα φρένα, όλα. Είναι κρίμα για την ομάδα γιατί για μια ιδιωτική ομάδα είναι μεγάλο το κόστος. Αλλά ένα από τα πράγματα είναι ότι οι πυροσβεστήρες πρέπει να είναι οι σωστοί ή οι πιο πρόσφατοι τεχνολογικά, ειδάλλως καταστρέφεις τη μοτοσυκλέτα».

Αυτή η εγκατάλειψη, αφήνει τον Marquez 78 πόντους πίσω από το νικητή του GP της Ινδονησίας, Jorge Martin, δίχως όμως να βάζει και ταφόπλακα στις ελπίδες του για τον τίτλο.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MotoGP 2024 - Παρασκευή α λα ιταλικά στην Ταϊλάνδη
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon