.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 15:05

Yamaha R7 European Superfinale - Διπλό βάθρο για τον Γιάννη Περιστερά

Στον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού Yamaha R7 Superfinale που έγινε στην πίστα Paul Ricard στη Γαλλία παράλληλα με τον 24ωρο αγώνα Bol d' Or, ο Έλληνας αναβάτης τερμάτισε δύο φορές τρίτος.

Σπουδαία επίδοση για τον Έλληνα αναβάτη Γιάννη Περιστερά (#41), ο οποίος συμμετείχε στον μεγάλο τελικό του Yamaha R7 European Superfinale, ο οποίος φέτος διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Τις προηγούμενες δύο φορές ο Superfinale είχε φιλοξενηθεί σε γύρους του WorldSBK, ενώ φέτος για πρώτη φορά συνδιοργανώθηκε με τον τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Endurance (EWC), Bol d' Or, στην πίστα Circuit Paul Ricard.

2024 YAM R7 SUPERFINAL Race2 019

Οι δύο αγώνες του ευρωπαϊκού Yamaha R7 έλαβαν χώρα την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, με τον Γερμανό Lennox Lehmann να κερδίζει και τις δύο. Αντίστοιχα ο Περιστεράς ήταν τρίτος και στους δύο αγώνες του μεγάλου τελικού.

Δεύτερος την Παρασκευή ήταν ο Ιταλός Davide Conte, ενώ το Σάββατο ο Γερμανός Valentin Folger, νικητής του περσινού Superfinale.

2024 YAM R7 SUPERFINAL Race2 087

Έτσι το συνολικό αποτέλεσμα ανέδειξε ως μεγάλο νικητή τον Lehmann, δεύτερο τον Folger και τρίτο τον Περιστερά.

Ο νικητής παρέλαβε ως δώρο ένα ολοκαίνουργιο Yamaha R7, ενώ οι άλλοι δύο κέρδισαν δωροεπιταγές για αξεσουάρ και εξαρτήματα της συλλογής GYTR.

Θερμά συγχαρητήρια στον Έλληνα αναβάτη που συνεχίζει να εκπροσωπεί τη χώρα μας διεθνώς, μετά την περσινή του συμμετοχή στο WorldSSP300.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 15:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon