.
Κατηγορία Παγκόσμιο Enduro
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 14:50

Triumph – Είσοδος στο αγωνιστικό Enduro με τον Paul Edmondson στο τιμόνι

Ο θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Paul Edmondson διορίστηκε επίσημα Team Manager του προγράμματος enduro της Triumph Racing. (δελτίο τύπου)

Το 2025, η Triumph Racing θα αγωνιστεί στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα FIM SuperEnduro και EnduroGP, καθώς και στη σειρά AMA EnduroCross, μαζί με άλλα επιλεγμένα γεγονότα καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Μία από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες της μοτοσικλέτας εκτός δρόμου, ο Edmondson είναι τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής enduro και έχει ήδη σημειώσει τεράστια επιτυχία με την ομάδα του Fast Eddy Racing στο πρωτάθλημα EnduroGP.

Ο Edmondson θα ηγηθεί του εργοστασιακού προγράμματος enduro της Triumph Racing, το οποίο θα δει τη μάρκα να εκπροσωπείται στα υψηλότερα επίπεδα ανταγωνισμού enduro παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια, ο Paul έχει συνεργαστεί στενά με την Triumph σε διάφορα έργα, συμπεριλαμβανομένης της παροχής ουσιαστικής συμβολής στην ανάπτυξη της μοτοσυκλέτας TF 250-X για ανταγωνισμό εκτός δρόμου.

Επιπλέον, ο Paul οδήγησε τις μοτοσικλέτες Triumph στο ρόλο του ως κασκαντέρ του 007 στην τελευταία ταινία του James Bond, No Time To Die. Η πλούσια εμπειρία του τόσο στους αγώνες όσο και στη διαχείριση ομάδας διασφαλίζει ότι ο Paul είναι ο ιδανικός για να ηγηθεί του επίσημου προγράμματος enduro της Triumph Racing.

Ένας κυρίαρχος αναβάτης enduro τη δεκαετία του 1990, ο Edmondson κέρδισε τέσσερις τίτλους παγκοσμίου πρωταθλήματος ενώ εκπροσώπησε επίσης τη Μεγάλη Βρετανία πολλές φορές στο εμβληματικό International Six Days Enduro. Στο τελευταίο του ISDE το 2012, ο Edmondson κέρδισε το 18ο χρυσό μετάλλιο που έσπασε ρεκόρ.

Paul Edmondson – Διευθυντής ομάδας Triumph Racing Enduro: «Το να είμαι επίσημα μέλος της Triumph Racing Factory Team για το enduro, είναι άλλο ένα τεράστιο ορόσημο στην καριέρα μου και το να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος και γεμάτος κίνητρο είναι υποτιμητικό! Η ομάδα και εγώ μπορούμε τώρα πραγματικά να ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Έχοντας δουλέψει με την Triumph για αρκετά χρόνια ήδη σε μερικά ωραία έργα, ξέρω ότι έχουμε ένα λαμπρό μέλλον στο enduro και το να αγωνιζόμαστε σε τρία πρωταθλήματα είναι πραγματικά συναρπαστικό.»

Ian Kimber – Επικεφαλής των Παγκόσμιων Προγραμμάτων Αγώνων, Triumph Motorcycles: «Όπως τα Προγράμματά μας MX2 και SMX, ήταν πολύ σημαντικό για το enduro να συνεργαστούμε με έναν Team Manager που κατανοεί πλήρως τι προσπαθούμε να πετύχουμε και τι χρειάζεται για να φτάσουμε εκεί. Έχοντας δουλέψει με τον Paul στο παρελθόν σε πολλά έργα, συμπεριλαμβανομένου του James Bond και της ανάπτυξής μας MX και Enduro OE, δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε κάποιον καλύτερο για να ηγηθεί της νέας μας ομάδας. Ο Paul έχει μια πλούσια ιστορία στο άθλημα, γνώση του τι χρειάζεται για να είσαι πρωταθλητής, ένα αποδεδειγμένο ρεκόρ κατασκευής αναβατών και τοποθέτησης αυτών των αναβατών στο κουτί. Αυτό, σε συνδυασμό με την κατανόηση της συνεργασίας με την Triumph, σημαίνει ότι βρίσκεται σε ιδανική θέση για να διευθύνει την Triumph Racing Factory Teamin των πρωταθλημάτων SuperEnduro, EnduroGP και EnduroCross.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 14:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon