.
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 19:44

MotoGP - Οι αναβάτες της Yamaha Prima Pramac Racing το 2025

Αν και δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, η Yamaha φέρεται να έχει επιλέξει τους αναβάτες της για τη Prima Pramac Racing στο MotoGP το 2025.

Ο λόγος για τους Miguel Oliveira και Jack Miller. Όπως αναφέρει το Motosan.es, ο Αυστραλός πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο μίας σεζόν με τη Yamaha, το οποίο περιλαμβάνει option ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Έτσι, ο Miller ετοιμάζεται -απροσδόκητα ίσως- να συνεχίσει στην κορυφαία κατηγορία και να οδηγήσει για τέταρτο διαφορετικό κατασκευαστή, έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί με τις Ducati, Honda και KTM.

Πριν από λίγες εβδομάδες, το Sky MotoGP ανέφερε ότι ο Oliveira ήταν μεταξύ των επιλογών της Yamaha για τη νέα δορυφορική της ομάδα, αν και δεν έχει δοθεί επίσημη επιβεβαίωση. Ο Πορτογάλος αναβάτης δεν θα παραμείνει στην Trackhouse Racing και αν ενταχθεί στην Pramac μαζί με τον Miller, θα σχηματίσουν ένα δίδυμο με κρίσιμη εμπειρία για τη Yamaha κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης.

Τέλος, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν πέσει και άλλα ονόματα στο τραπέζι της Prima Pramac, όπως των Alonso López, Celestino Vietti, Sergio García και Tony Arbolino, ερχόμενοι από τη Moto2. Ωστόσο, φαίνεται ότι η τελική απόφαση θα ευνοήσει περισσότερο έμπειρους αναβάτες, όπως ο Oliveira και ο Miller.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon