.
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 23:44

Andrea Dovizioso - Αντικαθιστά προσωρινά τον Cal Crutchlow σε δοκιμές της Yamaha

Η Yamaha συνεχίζει να ψάχνει λύσεις σε ιδιωτικές δοκιμές και με τον τραυματία Cal Crutchlow εκτός τη σκυτάλη παίρνει ο Dovi.

Πιο αναλυτικά, η Yamaha επιβεβαίωσε ότι ο Cal Crutchlow δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει τα καθήκοντά του σαν Test Rider λόγω επιπλοκών μετά από χειρουργική επέμβαση στο χέρι. Έτσι, ο Ιταλός θρύλος του MotoGP, Andrea Dovizioso, συμφώνησε να αντικαταστήσει τον Crutchlow ως αναβάτης δοκιμής σε ιδιωτική δοκιμή Misano.

Για την ιστορία, ο Crutchlow χειρουργήθηκε στο χέρι του νωρίτερα φέτος, αλλά η αποκατάσταση του δεν πήρε την αναμενόμενη πορεία, επομένως όσο επικεντρώνεται στην πλήρη ανάκαμψη, ο Dovizioso θα εκπληρώσει τον ρόλο του ουσιαστικά επ'αόριστον. Για να φτάσουν εκεί όμως οι δύο πλευρές, ο Dovizioso και η Yamaha ολοκλήρωσαν μια προκαταρκτική δοκιμή πριν από λίγες εβδομάδες στο Mugello για να επιβεβαιώσουν ότι ο δεσμός μεταξύ του Dovizioso και του YZR-M1 ήταν ακόμα... ισχυρός. 

Η εν λόγω δοκιμή λοιπόν θα διεξαχθεί στο Misano World Circuit Marco Simoncelli την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon