.
Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2024 21:31

Fabio Quartararo - Πιο δύσκολα και από τη Honda στο Silverstone

Ο Fabio Quartararo πιστεύει ότι η Yamaha ζορίστηκε περισσότερο από τη Honda στο Βρετανικό Grand Prix, παρά το γεγονός ότι τερμάτισε σε καλύτερες θέσεις.

Ο Γάλλος αναβάτης κατάφερε να βρεθεί από τη 18η στην 11η θέση τόσο στον αγώνα Sprint όσο και σε εκείνο της Κυριακής. Εντωμεταξύ, η Yamaha σημείωσε μεν πρόοδο σε σύγκριση με τη Honda, ωστόσο ο Quartararo παραδέχτηκε ότι «περίμενε περισσότερα» από τις αλλαγές που έγιναν στη μοτοσυκλέτα στο Silverstone. Παρόλα αυτά, ο Quartararo ήταν πάνω από δύο δευτερόλεπτα μπροστά από την κορυφαία Honda του Johann Zarco στην 14η θέση, αλλά είπε ότι «έχει ακόμα πολύ δρόμο».

Αναφερόμενος δε στη ρετρό εικόνα της Yamaha στο βρετανικό GP, ως μέρος των εορτασμών για την 75η επέτειο του MotoGP, δήλωσε τα εξής: «Φαίνεται καλύτερο από αυτό που είναι. Ήταν λίγο καλύτερα γιατί προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ίδια μοτοσυκλέτα με το Sprint. Έτσι, ήταν λίγο καλύτερα, αλλά έλειπαν αρκετά. Αλλά δώσαμε ό,τι είχαμε, ώστε να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που κάναμε ακόμα κι αν δεν είναι αρκετό».

Αναφορικά με το γεγονός πως ήταν η κορυφαία ιαπωνική μοτοσυκλέτα και ότι ήταν σε θέση να ανταγωνιστεί τους Maverick Vinales και Jack Miller, ο Quartararo πρόσθεσε: «Ναι, αλλά ήδη αυτό το Σαββατοκύριακο δυσκολευτήκαμε ακόμη περισσότερο από τα Honda. Επειδή το κράτημα που είχαμε είναι ακόμη μικρότερο από αυτούς, αλλά όπως είπα νομίζω ότι το να πιέσω στο μέγιστο ήταν το μόνο πράγμα που μπορούσα να κάνω σήμερα. Στο τέλος θα μπορούσα να παλέψω με το Maverick και το Miller αλλά και τον Frankie (Morbidelli) που με πρόλαβε στον τελευταίο γύρο. Αλλά ξέρουμε ξεκάθαρα πού είναι τα αδύναμα σημεία μας και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτά για να παλέψουμε για μια καλύτερη θέση».

Πηγή: crash.net

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon