.
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 21:47

Andrea Iannone - Θα επιστρέψει στο MotoGP;

Ο Andrea Iannone έκανε την έκπληξη στο Lenovo Race of Champions της Ducati, κερδίζοντας την pole position με μόλις 50 χιλιοστά του δευτερολέπτου έναντι του Francesco Bagnaia και στη συνέχεια τερματίζοντας δεύτερος στον αγώνα.

Παρά την καλή επίδοση υπό ίσες συνθήκες - όπου όλοι οι αναβάτες είχαν την ίδια μοτοσυκλέτα, το νέο Panigale V4 - η διοργάνωση ήταν περισσότερο ένας αγώνας επίδειξης, στερούμενος τον ανταγωνισμό ενός πρωταθλήματος. Η απόδοση του Iannone πυροδότησε ερωτήματα σχετικά με το τι μπορεί να πετύχει ο τρέχων αναβάτης Superbike στο MotoGP. Συζητήσεις σχετικά με μια πιθανή επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία έχουν εμφανιστεί τους τελευταίους μήνες, ειδικά από τη στιγμή που ο Iannone επέστρεψε στους αγώνες φέτος μετά από τετραετή αποκλεισμό από τους αγώνες ένεκα θετικού δείγματος σε έλεγχο αναβολικών .

Ωστόσο, μιλώντας στο MotoSprint, ο Ιταλός παραδέχτηκε ότι η πιθανότητα να αγωνιστεί στο MotoGP είναι μικρή: «Με μια μοτοσυκλέτα δρόμου, όλα είναι πιο εύκολα. Ο Pecco είναι η απόδειξη ότι χρειάζεσαι τέλεια χημεία με την ομάδα για να κερδίσεις στο MotoGP. Δεν έχω τρέξει στο MotoGP από το 2019 και οι μοτοσυκλέτες έχουν αλλάξει πολύ. Ποτέ δε θα έλεγα ποτέ για επιστροφή στο MotoGP, αλλά αυτή τη στιγμή, δεν πιστεύω ότι είναι μια ρεαλιστική επιλογή και θέλω να αξιοποιήσω στο έπακρο τα Superbike».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon