.
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 07:58

Lewis Hamilton - Φήμες τον κάνουν... αγοραστή της Gresini Racing

Ιντερνετική φημολογία φέρνει τον Lewis Hamilton σε συζητήσεις για την απόκτηση της Gresini Racing.

Σύμφωνα με το The-Race.com, αρκετές πηγές κοντά στην ομάδα αναφέρουν ότι ο οδηγός της Formula 1 ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα που ανήκει επί του παρόντος στη Nadia Padovani, η οποία ανέλαβε μετά τον θάνατο του συζύγου και ιδρυτή της, Fausto Gresini, το 2021. Πρόσωπο δε κοντά στον Hamilton φέρεται να επισκέφτηκε τη Gresini κατά τη διάρκεια του ολλανδικού GP, καθώς ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 διερευνά τη βιωσιμότητα μιας πιθανής τέτοιας αγοράς.

Εντωμεταξύ ένα τέτοιο ενδεχόμενο δε θα μας έριχνε και από τα σύννεφα καθώς ο Lewis -ο οποίος θα τρέχει με τη Ferrari το 2025- έχει τα δικά του επιχειρηματικά εγχειρήματα εκτός F1, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας X44 στο Extreme E, μιας αλυσίδας vegan εστιατορίων που ξεκίνησε το 2019, μιας εταιρείας παραγωγής ταινιών (Dawn Apollo Films) και της συνιδιοκτησίας της ομάδας NFL, Denver Broncos. Στο παρελθόν είχε επίσης συμφωνία με την MV Agusta, συμμετέχοντας στο σχεδιασμό μοτοσυκλετών περιορισμένης έκδοσης.

Μια ενδεχόμενη είσοδος του Hamilton στο MotoGP ως ιδιοκτήτης της Gresini θα του επέτρεπε να προσθέσει ένα δυνητικά πολύ επικερδές εγχείρημα στο χαρτοφυλάκιό του με χαμηλό ρίσκο. Η Gresini είναι μια ιστορική ομάδα που έχει καθιερωθεί στα paddock, επιδεικνύοντας την ικανότητα να συναγωνίζεται για καλά αποτελέσματα.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Hamilton έχει επαναλάβει αρκετές φορές ότι παρακαλουθεί στενά το MotoGP και μάλιστα οδήγησε μια μοτοσυκλέτα κορυφαίας κατηγορίας σε μια εκδήλωση με τον Valentino Rossi το 2019. Επιπλέον, ο οδηγός της F1 έχει μακροχρόνιους πιστούς χορηγούς που συμμετέχουν ή έχουν συμμετάσχει στην κορυφαία κατηγορία αγώνων μοτοσυκλετών.

Δε μένει παρά να δούμε λοιπόν αν για ακόμα μια φορά, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Aleix Espargaro - Τραυματισμοί του κάνουν αμφίβολο το Sachsenring
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon