.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 16:20

Beta Hellas – Υποδέχθηκε την νέα Enduro σεζόν με πάρτι στο Χαλάνδρι

Με τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της μάρκας σε περίοπτη θέση και την διάθεση στα ύψη, η Beta Motorcycles Hellas υποδέχθηκε δεκάδες φίλων της στο Χαλάνδρι.

Τοποθεσία του ραντεβού, το rock bar «Le Roi» και η ασύλληπτη διακοσμητική του άποψη με αντικείμενα από όλς τις εποχές, που πιθανόν να μην έχετε ξαναδεί ποτέ από κοντά. Η ροκ άποψη του μπαρ ταίριαξε απόλυτα με την διάθεση της Beta και των φίλων της μάρκας, με το μαγαζί να γεμίζει πραγματικά σε αστραπιαίο χρόνο με μοτοσυκλετιστές και θαυμαστές των αγώνων, αλλά και των μοντέλων της ιταλικής εταιρείας.

Μέσα στον χώρο του καταστήματος, μπορούσε να δει κανείς τα νέα μοντέλα Alp 4.0 και AlpX, την μοναδική XTrainer 300 2T αλλά και την RR XPRO 2025, ενώ στην σκηνή -κυριολεκτικά κια μεταφορικά- βρίσκονταν οι νεές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της Beta για το 2025. Η παρουσία τους είχε την δική της συγκεκριμένη σημασία, κυριότερα επειδή με την ευκαιρία της εκδήλωσης, αγωνιζόμενοι και ιθύνοντες της μάρκας συζήτησαν και για την νέα σεζόν Enduro 2024-2025.

Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο γνωστός αγωνιζόμενος Πάνος Κακολύρης, πανελλήνιος πρωταθλητής EnduroGP και E3 του 2023. Επί σκηνής, το βλέμμα πηγαίνει αυτόματα στην ολοκαίνουργια Motocross του 2025, RX300 2T, όπως και στην Rally-spec Beta RR 390 Rally, του Γιώργου Τσίτου.

Ευχόμαστε μία καλή σεζόν και ένα ακόμα καλύτερο 2025 στην Beta!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 16:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ρεπορτάζ - Παρουσίαση Yamaha MT-09 Y-AMT
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon