.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 13:52

Ρεπορτάζ - Παρουσίαση Yamaha MT-09 Y-AMT

Καλοκαιρινή λιακάδα, παραλιακή διαδρομή στην Ανάβυσσο και μια από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις της χρονιάς σε μια απολαυστική εκδήλωση της Μοτοδυναμικής.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η αντιπρόσωπος της Yamaha στην Ελλάδα, Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε., διοργάνωσε μια δημοσιογραφική παρουσίαση του άτι αφιχθέντος νέου ΜΤ-09 Υ-ΑΜΤ. Πρόκειται φυσικά για τη νέα έκδοση του ΜΤ-09 με το καινούργιο ημιαυτόματο σύστημα μετάδοσης Υ-ΑΜΤ που κάνει σε αυτή τη μοτοσυκλέτα την πρώτη του εμφάνιση.

Στους πολυτελείς χώρους του Vincci Ever Eden Beach Resort στην Ανάβυσσο, η Yamaha συγκέντρωσε εκπροσώπους από τον ελληνικό ειδικό Τύπο για την πρώτη παρουσίαση της νέας μοτοσυκλέτας στη χώρα μας. Η εκδήλωση άρχισε με την παρουσίαση του ΜΤ-09 Υ-ΑΜΤ από τα στελέχη της Μοτοδυναμικής, προσφέροντάς μας μια βαθύτερη ματιά στην τεχνολογία και τη στόχευση της μοτοσυκλέτας στην αγορά.

Γιάννης Σώκιαλης

Οι ομιλητές κάλυψαν από τα δικά τους πεδία ενδιαφέροντος τις διάφορες πτυχές του ημιαυτόματου ΜΤ-09, από το τεχνικό κομμάτι ως το μάρκετιγνκ, προεξάρχοντος του διευθυντή της ελληνικής Yamaha, κυρίου Γιάννη Σώκιαλη.

Στη συνέχεια η εκδήλωση πέρασε στο κυρίως μενού, την οδήγηση, με μια βόλτα περίπου 20 χιλιομέτρων δίπλα στη θάλασσα στην λεωφόρο Σουνίου, όπου είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη μικρή γεύση της νέας τεχνολογίας.

dimosiografiki parousiasi YAMAHA MT09 STIGMIOTIPA002

Την πλοήγηση των αναβατών ανέλαβε η ομάδα του Riding School του Θανάση Χούντρα, συνοδεύοντάς μας σε μια υπέροχη βόλτα που σαφώς δε συνιστά αναλυτική δοκιμή, ήταν όμως αρκετή για να ταΐσει την ανυπομονησία μας για περισσότερα.

Ευχαριστούμε τη Μοτοδυναμική για πρόσκλησή της στην όμορφη και άρτια εκδήλωση που οργάνωσε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon