.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 16:12

Ρεπορτάζ – Suzuki Festival 2024 στο Riding School

Πήγαμε στο Πολυδένδρι, όπου και βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Riding School και απολαύσαμε την πρώτη μέρα της τριήμερης εκδήλωσης Test Ride από την Suzuki.

Η Suzuki Moto Ελλάδος προσφέρει μία δελεαστική ευκαιρία στους εν Αθήναις φίλους της, για σήμερς Παρασκευή 13/9 αλλά και αύριο Σάββατο 14/9, διοργανώνοντας το Suzuki Festival – μία εκδήλωση με test rides αλλά και έκθεση νέων μοντέλων, δυνατή μουσική, απολαυστικό street food και ό,τι πρέπει να έχει μία γιορτή μοτοσυκλετισμού.

Η Suzuki ξέρει πολύ καλά – Δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών που ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις, από το να τα οδηγήσεις. Ακόμη και το να τα δεις από κοντά, δεν φτάνει! Έτσι, η Suzuki εξασφάλισε πάνω από 30 μοτοσυκλέτες της, θέτοντας τις στην διάθεση σας. Στο προσκήνιο φυσικά όλες οι επιτυχημένες V-Strom 650, 800 και 1000, όπως και η θρυλική Katana, το «ευγενώς sport» GSX-8R, τα τετρακύλινδρα GSX-1000GX και GT, όπως και το αειθαλές SV650.

Εμείς βρεθήκαμε στην εκδήλωση από εχθές Πέμπτη και ήδη από την πρώτη ημέρα, και παρά την «καθημερινή», πολυάριθμοι μοτοσυκλετιστές έκαναν την εμφάνιση τους από νωρίς. Μετά από την απαραίτητη στάση στην γραμματεία, οι μοτοσυκλέτες δοκιμών γέμιζαν τάχιστα με ανυπόμονους μοτοσυκλετιστές, για την δοκιμαστική διαδρομή.

Και προσέξτε: Δεν μιλάμε για 15λέπτο και 25λεπτο τεστ. 40 λεπτά οδήγησης στο δρόμο, όπως και ένας γύρος «προθέρμανσης» στην πίστα του Riding School. Με περισσότερη ώρα οδήγησης προφανώς η επαφή με την μοτοσυκλέτα γίνεται πιο ουσιαστική και απολαυστική.

Οι κρατήσεις θέσεων γίνονται ηλεκτρονικά, στην διεύθυνση που μπορείτε να βρείτε εδώ – ωστόσο η Suzuki αναγνωρίζοντας την αναμενόμενη προσέλευση και την πολύ μεγάλη ζήτηση θέσεων, σας προσκαλεί απλώς να πάτε στο Riding School χωρίς να χρειάζεται ραντεβού – και τα υπόλοιπα θα τα τακτοποιήσετε εκεί!

Το Σάββατο 14/9, την τελευταία ημέρα της εκδήλωσης, ο επικεφαλής του Riding School Θανάσης Χούντρας, θα παραδώσει σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης, μία γνώση που δεν πρέπει να χάσει κανένας μοτοσυκλετιστής.

Για την εορταστική ατμόσφαιρα στην εκδήλωση φροντίζουν DJ Booth και happenings, ενώ στην καντίνα που θα βρίσκεται στο χώρο, θα απολαύσετε street food υψηλής ποιότητας.

Και φυσικά, ακόμη και αν δεν συμμετέχετε στα test rides, το οφθαλμόλουτρο είναι δεδομένο: Με την επετειακή Hayabusa σε πρώτο πλάνο, πανέμορφες ιστορικές παρουσίες όπως η DR Big 750 και η RM 125, οι αγωνιστικές RM-Z αλλά και η V-Strom 800, με την οποία ο Πάνος Κακολύρης έτρεξε στο Hellas Rally Raid.

Αν λοιπόν θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τις μοτοσυκλέτες της Suzuki και να τις απολαύσετε στο δρόμο, μην χάσετε την ευκαιρία – Πηγαίντε τώρα στο Suzuki Festival και απολαύστε!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 16:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon