.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 15:35

Θανατηφόρο τροχαίο με κλεμμένη μοτοσυκλέτα στην Ανάβυσσο

Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Παρασκευής (06/09), επί της Λ. Αθηνών-Σουνίου, στην Ανάβυσσο.

Το δυστύχημα συνέβη όταν η μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε 28χρονος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο και στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου με την οδό Ηλέκτρας, έχοντας ως επιβάτιδα μία 30χρονη, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με την ίδια κατεύθυνση. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός του αυτοκινήτου βρισκόταν σε στάση στο φανάρι στην διασταύρωση και εκείνη την στιγμή πήγε να αλλάξει λωρίδα και να μπει δεξιά. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή όμως διερχόταν από δεξιά της η μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει με την πλαϊνή πλευρά του αυτοκινήτου και να προσκρούει σε κολώνα.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσουν την ζωή τους οι δύο νεαροί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Οι άντρες της Τροχαίας προχώρησαν στην επιτόπια σύλληψη της 31χρονης οδηγού του αυτοκινήτου, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, από την έρευνα διαπιστώθηκε μάλιστα πως ο οδηγός της μοτοσυκλέτας δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ η μοτοσυκλέτα ήταν και κλεμμένη πιθανόν από τον ίδιο στις 6 Αυγούστου από την περιοχή του Π. Φαλήρου, κάτι για το οποίο γίνεται περαιτέρω έρευνα.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon