.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 14:31

World Ducati Week 2024 – Εκδήλωση των ρεκόρ η φετινή

Με την μεγαλύτερη προσέλευση της ιστορίας της, την παρουσίαση του νέου Panigale V4 2025 και τον εντυπωσιακό «αγώνα των πρωταθλητών» έκλεισε η World Ducati Week 2025.

H Ducati δημοσίευσε τους «καυτούς αριθμούς» για την μεγαλύτερη εκδήλωση της για το 2024, την World Ducati Week, η οποία έσπασε κάθε ρεκόρ σε σχέση με το παρελθόν. Σύμφωνα με τα στοιχεία, 94.000 Ducatisti έδωσαν το παρόν, από 86 χώρες του κόσμου, ενώ στην εκδήλωση εμφανίστηκαν και 240 επίσημες λέσχες Ducati από όλο τον πλανήτη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, καταγράφηκαν πάνω από 17 εκατομμύρια κλικ στα κοινωνικά δίκτυα της Ducati, ενώ η ειδική ιστοσελίδα της WDW δέχθηκε 565.000 προβολές, από την στιγμή του ανοίγματος των εισιτηρίων. Ο εντυπωσιακός «Race of Champions» που έγινε στην πίστα του Misano, με νικητή τον Pecco Bagnaia, «κόλλησε» 687.000 θεατές στις οθόνες τους για να παρακολουθήσουν το livestream του αγώνα.

Στην φετινή WDW η σειρά Ducati 916/996/998 είχε την τιμητική της, χάρη στα 30 χρόνια από την παρουσίαση της αλλά και την πρώτη επίσημη απογραφή της. Σύμφωνα με την Ducati, 531 μοτοσυκλέτες της σειράς αυτής μετρήθηκαν επισήμως στην WDW. Εντός πίστας, καταγράφηκαν συνολικά 5.925 γύροι από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες κατά την διάρκεια του τριημέρου, ενώ η Ducati σημειώνει ότι, την ημέρα της παρέλασης μοτοσυκλετών στην πίστα, η πομπή χρειάστηκε 35 λεπτά για να βγει από την πίστα!

Πιο αναλυτικά για την εκδήλωση, αναμένεται να μας μιλήσει και η ίδια η Ducati, μέσα από τα καθιερωμένα δελτία τύπου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 14:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon