.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 13:55

MV Agusta – Ατενίζει ένα «εξαιρετικό 2024» μετά την αλλαγή ηγεσίας

Η εταιρεία αποσκοπεί σε 10.000 μοτοσυκλέτες το χρόνο, περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου της και άλλα, αν και το ανάλογο δελτίο τύπου είναι και… αρκετά αφηρημένο. Προς το παρόν.

Μετά την ανάληψη της από την Pierer Mobility Group, κοινώς τον όμιλο που κατέχει την KTM και την «παρέα» της, η MV Agusta δεν περνά μόνο σε μια νέα εποχή της πολυτάραχης ιστορίας της, αλλά αλλάζουν και πολλά δεδομένα για την λειτουργία της. Πριν λίγη ώρα, η εταιρεία δημοσίευσε δελτίο τύπου απολογισμού για το πρώτο 6μηνο του 2024, σε επίπεδο δικτύων αντιπροσωπειών, προϊόντων, παραγωγής κ.ά.

Μέσα από αυτό, η εταιρεία δημοσιεύει τις θέσεις της στους διάφορους τομείς της λειτουργίας της, πιο συγκεκριμένα:

  • Σε επίπεδο παραγωγής, επιβεβαιώνεται o στόχος για επίτευξη 10.000 μονάδων ετησίως σε «μεσοπρόθεσμο χρονοδιάγραμμα» στο εργοστάσιο του Varese
  • Ως προς το δίκτυο αντιπροσώπων, η MV αναφέρεται σε εκτεταμένες προσπάθειες της για την βελτίωση της ποιότητας του, ενώ αναφέρει ότι η εταιρεία είναι εντός προγράμματος για τον στόχο των 230 αντιπροσώπων στο τέλος του 2024. Μεταξύ αυτών, θα συμπεριλαμβάνονται και 30 σημεία service. Παγκοσμίως, η MV Agusta άνοιξε καταστήματα στο Los Angeles, στο Plumouth του Ην. Βασιλείου και στην Valencia της Ισπανίας, αλλά και νέες αντιπροσωπείες στην Φλωρεντία, το Μπάρι και την Cesena στην Ιταλία. Η μάρκα αναγνώρισε τα προβλήματα κάλυψης σε ανταλλακτικά, αναφέροντας ότι πλέον το πρόβλημα λύθηκε και οι κωδικοί θα φτάνουν στις αντιπροσωπείες, μέσα σε λίγες ημέρες μόνο
  • Με τον εταιρικό προσανατολισμό ξεκάθαρα στο premium και στην πολυτέλεια, η μάρκα τονίζει την σημασία της παρουσίας της σε εκδηλώσεις τέχνης, στον κινηματογράφο κ.ά., ενώ μας προετοιμάζει για μία νέα συνεργασία με αναφορές στην ωρολογοποιία, στα πλαίσια της Milano Watch Week που θα γίνει τον Οκτώβριο. Ναι, μιλάμε για μία ακόμα Limited edition μοτοσυκλέτα.
  • Τέλος, η MV Agusta ανακοινώνει την διαθεσιμότητα ενός νέου βιβλίου με τίτλο “MV Agusta Motorcycle Art, The New Era”, που θα είναι ένας φόρος τιμής στην ιστορία και την κληρονομιά της μάρκας.
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 14:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon