.
Κατηγορία Triumph
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 10:54

Triumph Bonneville T120 Elvis Presley Limited Edition - Παρουσιάστηκε

Αφιερωμένη στον βασιλιά του rock & roll και κάνοντας αναφορά σε μια συγκεκριμένη ιστορία του με τις Bonneville του 1965, η Triumph μας παρουσίασε ακόμα μία limited edition μοτοσυκλέτα.

Πριν λίγες ώρες, η Triumph αποκάλυψε την νέα Bonneville T120 Elvis Presley Limited edition. Το όνομα... τα λέει όλα – πρόκειται για φόρος τιμής στον βασιλιά της rock & roll και φυσικά θα γίνει διαθέσιμη σε περιορισμένα κομμάτια ανά τον κόσμο – συγκεκριμένα, μόνο 925.

Η ιστορία του Elvis Presley με τις Triumph μοτοσυκλέτες πάει αρκετά πίσω στον χρόνο, συγκεκριμένα στο 1965. Τότε, όταν ο «βασιλιάς» έκανε ένα διάλειμμα από γυρίσματα ταινιών και χαλάρωνε στο σπίτι του στο Bel Air, με τους πολύ κοντινούς του φίλους (μια παρέα γνωστή και ως Memphis Mafia), ο φίλος του Jerry Schilling του έδειξε την Bonneville T120 που είχε αποκτήσει τότε. Ο Elvis την έκανε μια βόλτα γύρω από την γειτονιά και, εντυπωσιασμένος, επικοινώνησε με τον μάνατζερ μεταφορών του, Alan Fortis. Τι ζήτησε; Κάτι απλό: Να παραγγείλει μια Triumph Bonneville T120 για τον κάθε έναν από την παρέα, την ίδια νύχτα! Η αντιπροσωπεία Bill Robertson & Sons κατάφερε να φέρει... 7 μοτοσυκλέτες στην παρέα του Elvis το ίδιο βράδυ, με δύο ακόμα να έρχονται λίγο καιρό μετά και, σύμφωνα με την ιστορία που μας λέει η Triumph, ο Elvis και η παρέα του οδηγούσαν στο Bel Air μέχρι που οι γείτονες καλούσαν την αστυνομία, για να διαμαρτυρηθούν!

Πάμε τώρα στην σημερινή μοτοσυκλέτα, η οποία είναι πιστή στην Modern Classic αισθητική, με πολλαπλές αναφορές στην αυθεντική Bonneville του 1959. Η προσοχή στην λεπτομέρεια φαίνεται από τα αναλογικού τύπου όργανα, το κλασικό λογότυπο του ρεζερβουάρ με τις 3 μπάρες και τις «ψήκτρες» στους κυλίνδρους. Η μοτοσυκλέτα χαρακτηρίζεται από έναν χρωματικό συνδυασμό με πρωταγωνιστή το κόκκινο Carnival Red, αναφορά στην Bonneville J Daar custom που παρουσιάστηκε το 2023. Την μοτοσυκλέτα στολίζουν χρυσά γράμματα ELVIS, η υπογραφή του σουπερ σταρ αλλά και ένα έμβλημα-χαρακτηριστικό του Elvis στο εμπρός φτερό που εκφράζει το motto του, Taking Care of Business in a Flash. Στο φινίρισμα λάμπουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά, χρώμιο, χρυσές και ασημένιες γραμμώσεις, ενώ τα διάφορα τμήματα της μοτοσυκλέτας αναφέρονται στις κλασικές απαρχές της.

Κάθε αγοραστής της νέας αυτής Limited Edition θα αποκτήσει, μαζί με την μοτοσυκλέτα, έναν χρυσό δίσκο της Sony μέσα σε αποκλειστική προστατευτική θήκη και πιστοποιητικό αυθεντικότητας υπογεγραμμένο και από την Jamie Salter, ιδρυτή-CEO της ABG, Elvis Presley Enterprises.

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν στην ιστοσελίδα της Triumph με ένα κλικ εδώ, ενώ οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από τον Αύγουστο του 2024.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 11:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon