.
Κατηγορία QJ Motors
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 19:28

QJMOTOR SRT 700S - Εντυπωσιακά μοναδική

Οι ολοκαίνουργιες σχεδιαστικές γραμμές της νέας QJMOTOR SRT 700S αναδεικνύουν με την πρώτη ματιά τη μοναδικότητα και την ισχυρή προσωπικότητα αυτής της μοτοσυκλέτας.[Δελτίο Τύπου]

Δυναμικό και ταυτόχρονα minimal και λειτουργικό, το φέρινγκ προσφέρει την απαραίτητη προστασία και άνεση στον αναβάτη, ενώ την ίδια στιγμή ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα, χάρη στην κάθετη διάταξη του διπλού LED προβολέα και των DRL σε σχήμα τόξου. Ο στόχος των σχεδιαστών της QJMOTOR ήταν να δημιουργήσουν μια εντελώς νέα αισθητική γραμμή, μειώνοντας οπτικά το συνολικό όγκο της μοτοσυκλέτας και αναδεικνύοντας τα σπορ μηχανικά μέρη της.
Το πλαίσιο χωροδικτύωμα και το αφαιρούμενο υποπλαίσιο είναι πλέον ορατά, ενώ ο μαύρος δικύλινδρος κινητήρας με τα χρυσά καπάκια υπογραμμίζει την αθλητική προσωπικότητα της SRT 700S. Τα κορυφαίας απόδοσης επώνυμα περιφερειακά για τις αναρτήσεις και τα φρένα ξεπερνούν τα δεδομένα της κατηγορίας της και ολοκληρώνουν επί της ουσίας την ικανότητα της μοτοσυκλέτας να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης στον αναβάτη της, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Κορυφαία μηχανικά μέρη

Το εντυπωσιακό πλαίσιο χωροδικτύωμα με το ξεχωριστό υποπλαίσιο ακολουθούν κατά γράμμα τη σχεδιαστική φιλοσοφία των κορυφαίων σπορ Adventure μοτοσυκλετών. Το μειωμένο βάρος και ο μικρός όγκος του συνδυάζονται με την απαραίτητη ακαμψία που απαιτείται σε μια μοτοσυκλέτα πολλαπλών ρόλων όπως η νέα SRT 700S. Προσφέρει σπορ οδήγηση στους επαρχιακούς δρόμους, ευελιξία μέσα στην κίνηση της πόλης και απαράμιλλη σταθερότητα με πλήρες φορτίο στους ανοιχτούς δρόμους, ταξιδεύοντας με υψηλές ταχύτητες.

SRT700S-RED_1β.jpg

Αντίστοιχα, το ρυθμιζόμενο USD πιρούνι των 43mm της Marzocchi δένει στο πλαίσιο με δύο πανίσχυρες πλάκες, που πέρα από την ακαμψία και την ανώτερη ποιότητα λειτουργίας, προσφέρει αμεσότητα στις εντολές του αναβάτη. Το ελαφρύ αλουμινένιο ψαλίδι έχει μειωμένη αδράνεια, βοηθώντας τη ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση να αποσβένει ελεγχόμενα τις ανωμαλίες του δρόμου, προσφέροντας σταθερότητα, υψηλά επίπεδα κρατήματος σε όλους τους δρόμους και άνεση. Τα πανίσχυρα ακτινικά φρένα της Brembo με δίσκους 320mm εμπρός και το ABS της Bosch είναι κορυφαία στην κατηγορία και εγγυώνται ισχυρή πέδηση ακόμα και με πλήρες φορτίο σε όλες τις ταχύτητες.
Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω χαρίζει στη νέα QJMOTOR SRT 700S κορυφαίου επιπέδου δυνατότητες που ξεπερνούν τα δεδομένα της κατηγορίας της.

Ικανοποιεί τις Υψηλότερες απαιτήσεις

Η νέα SRT 700S έρχεται για να ικανοποιήσει τις πιο υψηλές απαιτήσεις των αναβατών που αναζητούν σπορ συμπεριφορά, χωρίς να κάνουν θυσίες στην άνεση και τις τουριστικές δυνατότητες μιας Adventure μοτοσυκλέτας. Τα φαρδιά ελαστικά χαμηλού προφίλ της PIRELLI με διάσταση 120/70-17 εμπρός και 160/60-17 πίσω, σε συνδυασμό με την ακαμψία του πλαισίου, τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και τα ισχυρά ακτινικά φρένα της Brembo, προσδίδουν στη νέα SRT 700S αμεσότητα στις αλλαγές πορείας, υψηλό κράτημα στην άσφαλτο, σταθερότητα και αίσθηση, κάνοντάς την απολαυστική σε δρόμους με στροφές.

SRT700S-RED_1Δ.jpg

Στην κορυφή από την πρώτη στιγμή

Ο εξοπλισμός άνεσης της νέας SRT 700S καθορίζει την κορυφή της κατηγορίας. Η μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT με Bluetooth και Wi-Fi προσφέρει εκτεταμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας και παροχής πληροφοριών. Ο αναβάτης της νέας SRT 700S έχει τη δυνατότητα να προβάλλει το χάρτη πλοήγησης στην οθόνη (μέσω εφαρμογής τρίτου παρόχου), να παρακολουθεί την πίεση και τη θερμοκρασία των ελαστικών μέσω του συστήματος TPMS, ενώ διαθέτει και θύρα USB για τη φόρτιση της συσκευής του.

Πανέτοιμη για ταξίδια

Η νέα σχάρα αλουμινίου περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για την τοποθέτηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος πλαϊνών σχαρών και τριών βαλιτσών. Οι εργονομικές χειρολαβές του συνεπιβάτη είναι βαμμένες στο χρώμα της μοτοσυκλέτας. Οι μεγάλες χούφτες στο τιμόνι διαθέτουν ενσωματωμένες αλουμινένιες μπάρες για αυξημένη αντοχή και προστασία των ρυθμιζόμενων μανετών σε περίπτωση πτώσης. Τόσο το κεντρικό σταντ όσο και τα ειδικά σχεδιασμένα κάγκελα προστασίας του κινητήρα και του ρεζερβουάρ, για προστασία από ελαφριές πτώσεις, περιλαμβάνονται επίσης στον βασικό εξοπλισμό.

SRT700S-RED_1Γ.jpg

Άνετα ως την κορυφή

Η νέα SRT 700S διαθέτει επανασχεδιασμένη εργονομία της θέσης οδήγησης με θερμαινόμενα γκριπ, θερμαινόμενη σέλα για τον αναβάτη και ξεχωριστή σέλα για το συνεπιβάτη, προσφέροντας ένα φιλόξενο, άνετο και λειτουργικό περιβάλλον για δύο άτομα, κάνοντας ευχάριστη κάθε διαδρομή. Η νέα εργονομία της θέσης οδήγησης βελτιώνει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας στις χαμηλές ταχύτητες εντός πόλης και προσφέρει την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων για σπορ οδήγηση. Παράλληλα, κρατά ξεκούραστο τον αναβάτη για πολλές ώρες κατά τα μακρινά ταξίδια, με το αεροδυναμικό φαίρινγκ που μειώνει τους θορύβους και τους στροβιλισμούς του αέρα στο ελάχιστο.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής της QJMOTOR SRT 700S έχει καθοριστεί στα 6.695€


Η νέα QJMOTOR SRT 700S με μια ματιά:

• Προβολείς Full-Led με DRL
• Προστατευτικά Κάγκελα Κινητήρα
• 70 PS
• 4,6L / 100km (WMTC3)
• Χούφτες με Μπάρες Αλουμινίου
• Κεντρικό – Πλαϊνό Σταντ
• Θερμαινόμενα Γκριπ
• Θερμαινόμενη Σέλα
• Σχάρα Αλουμινίου
• Pirelli Ελαστικά
• TFT Έγχρωμη Οθόνη 7”
• Bluetooth και Wi-Fi Συνδεσιμότητα
• USB Θύρα Φόρτισης
• Ρυθμιζόμενο Πιρούνι USD Marzocchi 43mm
• Ρυθμιζόμενο Πίσω Αμορτισέρ
• Brembo Ακτινικές Δαγκάνες
• Πλαίσιο Χωροδικτύωμα
• Αφαιρούμενο Υποπλαίσιο
• Τιμόνι Μεταβλητής Διατομής
• Ρυθμιζόμενες Μανέτες
• Μαρσπιέ Off-Road

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Τετράχρονος
Υγρόψυκτος
698cc

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ

2 εν σειρά / 4

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

EFI (BOSCH)

ΙΣΧΥΣ

70ps / 8.000rpm

ΡΟΠΗ

70Nm / 6.000rpm

ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ

19,5 L

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

4.6L / 100km (WMTC3)

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ)

2200 x 925 x 1390

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΟΧΩΝ

1510mm

ΒΑΡΟΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΥΓΡΩΝ)

238 kg (Συμπεριλαμβάνονται κάγκελα, σχάρες και κεντρικό σταντ)

ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ

Δίσκοι 320mm –
Τετραπίστονες Ακτινικές
Δαγκάνες Brembo + ABS Bosch

ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩ

Δίσκος 260mm –
Διπίστονη Δαγκάνα + ABS Bosch

ΕΜΠΡ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

Τηλεσκοπικό Πιρούνι USD Marzocchi
145,5mm / 43mm

ΟΠΙΣΘ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

Ρυθμιζόμενo Αμορτισέρ

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.

120/70-17

ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.

160/60-17

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon