.
Κατηγορία Vespa
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 12:34

Vespa Elettrica «Monaco Edition» by Mansory – Εκλεκτές καταστάσεις

Μια σούπερ σπέσιαλ έκδοση της ηλεκτρικής Vespa, από έναν πασίγνωστο για την δουλειά του σε αυτοκίνητα οίκο – Για ελάχιστους και σίγουρα σε τιμή που θα προκαλεί λαχτάρες.

Η Mansory είναι μία brand πολυτελείας που, εκτός από τις κατασκευές custom αυτοκινήτων ασύλληπτης πολυτέλειας και image, διαθέτει και προϊόντα όπως ρούχα και αξεσουάρ, πάντα με την εμπειρία luxury σε πρώτο πλάνο. Το τελευταίο της πόνημα, όμως, έχει δύο τροχούς, όχι 4 – και έρχεται από την Ιταλία. Ιδού, η Vespa Elettrica Monaco Edition.

Αν η ονομασία του μοντέλου σας φαίνεται γνωστή, είναι επειδή η Mansory την έχει ξαναχρησιμοποιήσει το 2012, στα μόλις 3 αντίτυπα μίας ειδικής Ferrari 458 Spider. Τώρα η Mansory ήθελε να προσεγγίσει την Elettrica από την οπτική της δημιουργίας ενός μοντέλου για την μέγιστη δυνατή κινητικότητα, αλλά και για τους πελάτες που θέλουν την αποκλειστικότητα ενός προϊόντος Mansory – και που προφανώς... αντέχουν να την πληρώσουν.

Στα μόλις 99 κομμάτια της Vespa Elettrica Monaco Edition ξεχωρίζει η χρήση των «εθνικών χρωμάτων» του Μονακό, το φτερό και τα πλαϊνά καλύμματα από ανθρακόνημα και την δερμάτινη σέλα με τις χαρακτηριστικές ραφές, αλλά και την επιγραφή Mansory. Τεχνικά δεν έγιναν αλλαγές στο μοντέλο, που προσφέρει το ίδιο επίπεδο επιδόσεων και την ίδια λειτουργία με το στοκ.

Η Mansory δεν ανακοινώνει τιμή, αλλά πάμε στοίχημα ότι, όσο και να κοστίζουν, τα 99 κομμάτια του μοντέλου έχουν ήδη προπωληθεί. Για να πάρετε μία ιδέα, πάντως, το σκαμπό-βαρέλι που βλέπετε στις εικόνες, κοστίζει... 890 ευρώ!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 12:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon