.
Κατηγορία TVS
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 14:08

TVS Jupiter 110 – Απλότητας και προσιτότητας το ανάγνωσμα

Παρουσιάστηκε το νέο scooter της πασίγνωστης TVS, ως «οικογενειακό» μοντέλο σε 4 εκδόσεις και τιμή που θα σε κάνει να κλάψεις.

Ένα εκ των μεγαλύτερων εργοστασίων scooter και μοτοσυκλετών στην Ινδία, η TVS, παρουσίασε το νέο Jupiter 110 για την αγορά της Ινδίας, ένα μοντέλο που θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Honda Activa 6G. Η είδηση της ανανέωσης τουλάχιστον για την χώρα αυτή είναι αξιοσημείωτη, αφού το μοντέλο δεν είχε αλλαγές εδώ και μία δεκαετία.

Το νέο Jupiter 110, που χαρακτηρίζεται... «οικογενειακό» scooter από ορισμένα ειδησεογραφικά μέσα – εντάξει, ας μην ξεχνάμε και τις ιδιαιτερότητες της Ινδίας- θα γίνει διαθέσιμο σε 6 διαφορετικές εκδόσεις – από τις φθηνότερες και βασικότερες Drum και Drum Alloy, μέχρι τις πλουσιότερα εξοπλισμένες SmartXConnect Disc και Drum – προφανώς, με συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο και, στην έκδοση Disc, με δισκόφρενα. Οι εκδόσεις με συνδεσιμότητα Bluetooth, θα προσφέρουν τόσο δυνατότητα χρήσης τηλεφώνου, όσο και πλοήγησης.

Ο κινητήρας θα έχει κυβισμό, όπως μαρτυρά και το όνομα του μοντέλου, στα 110 κυβικά, με απόδοση 8 ίππων και λειτουργία στιγμιαίας ενίσχυσης ισχύος IGo assist, που χρησιμοποιεί ηλεκτρικό μοτέρ για την αύξηση της ροπής για λίγο, π.χ. σε προσπέραση.

Η τιμή του μοντέλου; Κρατηθείτε: Θα ξεκινά από τις 73.700 Ρουπίες Ινδίας, τιμή ανάλογη των… 790 ευρώ, ενώ στις «υψηλές» εκδόσεις θα φτάνει τις 87.000 ρουπίες, δηλαδή περίπου 930 ευρώ. Τιμές που, ακόμα και για τα αοπλούστερα μοντέλα, είναι... όνειρο θερινής νυκτός για την αγορά της Ευρώπης... Αν ρωτάτε αν το νέο Jupiter θα έρθει κατά εδώ; Δύσκολα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 14:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « TVS – Έρχεται και το πρώτο scooter με φυσικό αέριο;
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon