.
Κατηγορία TM
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 16:07

TM Moto 2025 - Δύο σειρές μοντέλων, Standard και Corse

Η γκάμα εντούρο της TM για τη νέα χρονιά θα έχει μια εισαγωγική βάση πιο προσιτών κι ευκολοδήγητων μοντέλων Standard κάτω από την κορυφαία Corse.

Η TM Moto ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη νέα γκάμα Enduro για το 2025 και μέσω των κοινωνικών της δικτύων προσέφερε μια πρώτη εικόνα του EN 250 2T με το οποίο μαθαίνουμε και το χρώμα της νέας χρονιάς. Γκρι σκούρα πλαστικά - Full Grey Quantum το επίσημο όνομα - με μπλε αποχρώσεις και ζάντες είναι το μοτίβο του 2025 που σκοτεινιάζει πολύ μετά το λευκό 2024, ενώ οι πληροφορίες που έχουμε βρει ως τώρα μιλούν για βελτιώσεις πάνω στην υπάρχουσα βάση.

Το μεγάλο ενδιαφέρον της γκάμας του 2025 είναι η θέσπιση δύο σειρών μοντέλων, με τη Standard να απευθύνεται στον χομπίστα με αλλαγές που θέλουν να κάνουν τις μοτοσυκλέτες πιο ευκολοδήγητες, όπως λίγο χαμηλότερο ύψος, μαλακότερες αναρτήσεις και ανάλογες ρυθμίσεις προς την προοδευτικότητα και τη φιλικότητα και στον κινητήρα.

tm en250 4t 2025

Βελτιώσεις αναμένονται και στα κορυφαία μοντέλα Enduro, που πλέον θα αποτελούν την οικογένεια Corse (Αγώνες) και στα οποία επίσης αναμένονται μόνο βελτιώσεις στην προϋπάρχουσα βάση.

Περιμένουμε πλέον την πλήρη παρουσίαση της γκάμας Enduro 2025 της TM Moto. Ως τότε μια δεύτερη ματιά μας προσφέρει το βίντεο της ελληνικής αντιπροσωπείας, TheFamily MotorSport, που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 16:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « TM Racing 2023 – Φωτογραφική αποκάλυψη της νέας γκάμας
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon