.
Κατηγορία Suzuki
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 14:50

Suzuki Katana - Τα χρώματα του 2025 αποκαλύφθηκαν στην Ιαπωνία

Ο πρόεδρος της Suzuki παρουσίασε αυτοπροσώπως τους δύο νέους χρωματισμούς του Katana για την επόμενη χρονιά.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 διοργανώθηκε στην ιαπωνική πόλη που εδρεύει η Suzuki, Hamamatsu, το ετήσιο Katana Meeting όπου η εταιρεία είχε προλογίσει την εμφάνιση ενός νέου μοντέλου. Αυτό αποκαλύφθηκε όταν κατέφτασε ο πρόεδρος της εταιρείας, Toshihiro Suzuki, καβάλα σε ένα έντονο μπλε Katana, χρώμα που δεν είχε ξαναφορεθεί στη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.

Ο κύριος Suzuki στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η είδηση που θα έβγαινε από το Katana Meeting αφορούσε ακριβώς στα νέα χρώματα του μοντέλου, το έντονο μπλε (Pearl Vigor Blue) και το ασημί (Metallic Mystic Silver), τα οποία μάλιστα έχουν ήδη προστεθεί στην ιαπωνική ιστοσελίδα της Suzuki ως τα δύο διαθέσιμα του 2025.

suzuki katana 2025 blue 01

Η Suzuki δεν πρόκειται να αλλάξει το Katana ενόψει 2025, ωστόσο σύμφωνα με τον ιαπωνικό Τύπο θα το προσαρμόσει ελαφρώς στα δεδομένα των ενδιάμεσων προδιαγραφών Euro 5+ με έναν νέο αισθητήρα οξυγόνου στην εξάτμιση, καθώς και με το φρεσκάρισμα των χρωματικών επιλογών.

Λογικά αυτά θα είναι τα χρώματα του Katana του χρόνου για όλον τον κόσμο, κάτι που πιθανότατα θα επιβεβαιωθεί στις διεθνείς εκθέσεις του Φθινοπώρου, EICMA στο Μιλάνο τον Νοέμβρη και Intermot στην Κολωνία τον Δεκέμβρη.

Δείτε το στην ιστοσελίδα της Suzuki: Katana 2025

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon