.
Κατηγορία Suzuki
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 12:19

H Suzuki αποκάλυψε τα νέα χρώματα SV650 για το 2025

Στην Ιαπωνία παρουσιάστηκε ήδη η γκάμα SV650 2025, με φρεσκάρισμα στις χρωματικές επιλογές καθώς συμπληρώνει 25 χρόνια στην παραγωγή.

Το 2025 μια ιστορική μοτοσυκλέτα της Suzuki έχει γενέθλια, γίνεται 25 ετών και το γιορτάζει με ανανέωση στην εμφάνιση και δη στα διαθέσιμα χρώματα. Όπως παρουσιάστηκε στην παγκόσμια ιστοσελίδα της Suzuki, το SV650 της επόμενης χρονιάς θα έχει τρεις επιλογές χρωμάτων, όλες νέες συγκριτικά με την τρέχουσα γκάμα.

Ξεκινάμε από το μπλε, το οποίο βασίζεται σε μια νέα απόχρωση Pearl Vigor Blue, αλλά η πιο εμφανής διαφορά αφορά στο πλαίσιο και τις ζάντες που από το φετινό μπρονζέ χρώμα θα γίνουν μπλε, ασορτί με το ρεζερβουάρ.

suzuki sv650 my24 6

Στη συνέχεια έχουμε το μαύρο, που αφήνει πίσω του το γυαλιστερό χρώμα του 2024 για μια ματ απόχρωση Metallic Mat Black Vol.2, διατηρώντας τα μπρονζέ χρώματα σε πλαίσιο και ζάντες.

suzuki sv650 my24 8

Τέλος η τρίτη επιλογή είναι εντελώς νέα και έρχεται να αντικαταστήσει το φετινό γκρίζο (με τις κόκκινες ζάντες) με ένα νέο σκούρο πράσινο Pearl Mat Shadow Green (κεντρική φωτό) σε συνδυασμό με το ίδιο χρώμα του χαλκού (μπρονζέ) σε πλαίσιο και ζάντες.

Μπορείτε να δείτε τα νέα χρώματα Suzuki SV650 2025 και στο επίσημο βίντεο που θα βρείτε λίγο πιο κάτω.

Πηγή: Global Suzuki

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 12:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon