.
Κατηγορία Royal Enfield
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 11:46

Royal Enfield – Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα έρχεται στις 4 Νοεμβρίου

Έμμεση πλην σαφής ανακοίνωση, στα κοινωνικά δίκτυα της μάρκας, με εγκαίνια και για το «ηλεκτρικό τμήμα» της!

Δεν είναι άγνωστο το ότι η Royal Enfield δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό, στην ηλεκτρική της μοτοσυκλέτα -αν και οι διόλου ευοίωνες προβλέψεις της ανάλογης αγοράς, την ανάγκασε να αναβάλλει την παρουσίαση της για το 2025. Αυτή η ώρα ήρθε, όπως όλα δείχνουν, με την εταιρεία να ενεργοποιεί τις ιστοσελίδες της ηλεκτρικής κατηγορίας της, αλλά και να δημοσιεύει την πρώτη ημερομηνία και το πρώτο teaser.

Έτσι, μαθαίνουμε ότι η πρώτη ηλεκτρική Royal Enfield, θα κάνει ντεμπούτο στις 4 Νοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, ακριβώς δηλαδή στην έναρξη της εβδομάδας της EICMA. Το όνομα της μοτοσυκλέτας θα είναι πιθανότατα Flying Flea – όπως σας είχαμε γράψει εγκαίρως και εμείς, εδώ – και μία πρόγευση των δυνατοτήτων της και του προσανατολισμού της, μας δίνουν τα ίδια τα λόγια της Royal Enfield, ως εξής: «Θα απαντήσει στο κάλεσμα της αστικής κινητικότητας, προσφέροντας μία εκλεπτυσμένη, ευκολοδήγητη και διασυνδεδεμένη εμπειρία». Δεν χρειάζεται να πείτε κάτι άλλο, κυρ Στέφανε!

Γίνεται σαφές, τρόπον τινά, ότι η Royal Enfield ούτε βιάζεται να επεκταθεί στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων αλλά ούτε και επιλέγει ένα μοντέλο «halo», δηλαδή υψηλών επιδόσεων-τεχνολογικής επίδειξης, για το ντεμπούτο της. Αναμένεται να ακολουθήσει την φιλοσοφία της μέχρι τώρα – δηλαδή ενδιαφέρουσες μοτοσυκλέτες ικανοποιητικών επιδόσεων, με προσωπικότητα και έμφαση στην ποιότητα κατασκευής- και σε λίγες ημέρες θα μάθουμε επακριβώς τι θα μας επιδείξει.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 11:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon