.
Κατηγορία MV Agusta
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 09:52

MV Agusta F3 Evolutione – Με τις ευλογίες των WSSP!

Μια νέα έκφραση της έννοιας του «Motorcycle Art» από τον επίσημο συνεργάτη της MV Agusta στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Supersport είναι μία περιορισμένης παραγωγής μοτοσυκλέτα-κιτ με πακτωλό aftermarket.

Τι εστί MV Agusta; Η ολοζώντανη ακόμα κληρονομιά της από της πίστες, πολύ δύσκολα θα περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ακόμη και τώρα που η μάρκα βρίσκεται, πλειοψηφικά, στα χέρια του KTM Group. Έτσι, η EvolutionBike, επίσημος προμηθευτής της MV Agusta στο παγκόσμιο πρωτάθλημα WSSP, δημιούργησε την μοτοσυκλέτα που βλέπετε εδώ: Την F3 Evoluzione.

Πρόκειται ουσιαστικά για την μετατροπή μίας F3 παραγωγής, σε αγωνιστική μοτοσυκλέτα πίστας που δεν βγάζει πινακίδα πια, φορτωμένη με πακέτο 34 αξεσουάρ αναβάθμισης αλλά και Special Parts της MV Agusta. To βελτιωτικό κιτ περιλαμβάνει μπόλικα carbon τμήματα και fairing από fiberglass, όπως επίσης και αγωνιστικά μαρσπιέ, προστατευτικό μανέτας εμπρός φρένου, αγωνιστική σέλα και τάπα ρεζερβουάρ, τμήματα φρένων από την Accosato αλλά και την Brembo, όπως και αναρτήσεις της WP – η οποία ανήκει στο KTM Group. Εντυπωσιάζει η «ψηλή» εξάτμιση της Arrow (μέρος ολόσωμου συστήματος από τιτάνιο), η οποία συνοδεύεται φυσικά με νέα χαρτογράφηση εγκεφάλου και αγωνιστικό φίλτρο, ενώ ο τυχερός ιδιοκτήτητς κάθε κομματιού F3 Evoluzione θα την αποκτήσει και με ειδικά για την περίσταση, κάλυμμα μοτοσυκλέτας και τάπητα.

Οι μοτοσυκλέτες αυτές θα είναι αριθμημένες και περιορισμένης παραγωγής, ενώ η τιμή τους αγγίζει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν των 29.000 ευρώ. Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την EvolutionBike – δείτε την ιστοσελίδα τους εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 10:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon