.
Κατηγορία Kymco
Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 09:59

KYMCO CV-R5 – Έρχεται η «απόλυτη» διασταύρωση ADV μοτοσυκλέτας/scooter

Απευθείας από την Ταϊβάν, εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες το μοντέλου που βλέπετε στην φωτογραφία, στα πλαίσια εορτασμών των 60 χρόνων της KYMCO – Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Στα διεθνή ενημερωτικά μέσα εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες, το μοντέλου που βλέπετε στις φωτογραφίες, ονόματι KYMCO CV-R5. Αν μη τι άλλο διαφορετικό από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα και μία πολύ έντονη διασταύρωση μοτοσυκλέτας Adventure και Scooter, το νέο CV-R5 παρουσιάστηκε στα πλαίσια των εορτασμών των 60 χρόνων της KYMCO και αναμένεται να μας απασχολήσει αρκετά. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι δεν είναι αυτό το μόνο νέο μοντέλο KYMCO που παρουσιάστηκε στα ίδια πλαίσια – θα αακολουθήσουν και άλλα νέα.

Ξεκινώντας λοιπόν από το CV-R5, δεν χρειάζεται καν να σχολιάσουμε την εμφάνιση του, η οποία είναι... διαφορετική. Άκρως συζητήσιμη, με μπόλικη δόση μοτοσυκλέτας ειδικά στο εμπρός μέρος, αλλά και πολύ από... Honda X-ADV στο πίσω μέρος (απίστευτη τελικά η επιρροή ενός μοντέλου που όλοι «έκραξαν» όταν πρωτοπαρουσιάστηκε). Το μοντέλο φέρει κεντρικά τοποθετημένο κινητήρα, μια νέα μονάδα κυβισμού 427 κ.εκ., με δυνατότητα απόδοσης ροπής 4,1 kgm στις 5.000 στροφές – παραδόξως, απουσιάζουν πληροφορίες για την ιπποδύναμη. Η τελική μετάδοση γίνεται με αλυσίδα, ενώ η πίσω ανάρτηση είναι προφανώς ανεξάρτητη από το μοτέρ, με ψαλίδι και κεντρικό monoshock. Εμπρός, χρησιμοποιείται κατά τα αναμενόμενα, ανεστραμμένο πιρούνι. Εντύπωση μας κάνει η μορφή της πίσω δαγκάνας φρένου, που είναι ιδιαίτερα «πλούσια» αλλά δεν αναφέρεται, αν η μορφή αυτή φανερώνει κάποια νέα τεχνολογία ή τεχνοτροπία λειτουργίας.

Το μοντέλο θα φέρει φωτισμό Full LED, ενώ αναμένεται να εξοπλιστεί και με το απαραίτητο για την εποχή και την κατηγορία πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων. Είμαστε εν αναμονή περισσότερων πληροφοριών.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 10:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon