.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 13:31

KTM 390 Adventure R 2025 - Αυτό είναι το νέο μοντέλο!

Εμφάνιση της νέας μοτοσυκλέτας ξεκάθαρα μεν, αλλά με καμουφλάζ δε, πυροδοτεί ξανά την επικαιρότητα γύρω από το όνομα της. 

Πριν από λίγες ώρες, μία... ημιεπίσημη και μακράν η πιο ξεκάθαρη εμφάνιση του νέου KTM 390 Adventure R, στα πλαίσια αγώνα Rally. Είναι γνωστό, μέχρι τώρα, ότι το μοντέλο αλλά και η πλατφόρμα της KTM στα 390, θα έχει αλλαγές για το 2025 σε σχέση με το απερχόμενο Adventure – με νέο πλαίσιο, νέα περιφερειακά και τον νέο κινητήρα των 399 κυβικών.

Οι φωτογραφίες που βλέπουμε παρακάτω, επιβεβαιώνουν αυτές τις πληροφορίες: Το νέο πλαίσιο αλλά και ο νέος κινητήρας φαίνονται ξεκάθαρα, όπως και το νέο ψαλίδι αλουμινίου πίσω (με κυρτό σχήμα «μπανάνα», έναντι ευθύγραμμου όπως στο τωρινό μοντέλο). Παράλληλα, ξεκάθαρη είναι και η νέα προσέγγιση σχεδίασης για το μοντέλο, με δύο κατακόρυφα τοποθετημένα προβολάκια LED εμπρός (έχουμε μία νέα μόδα, από ότι φαίνεται) και φωτιστικά DRL LED τριγύρω τους, στο γνωστό σχήμα διαμαντιού. Προφανώς, το ασπρόμαυρο καμουφλάζ καλύπτει τις λεπτομέρειες της σχεδίασης των πλαστικών της μοτοσυκλέτας, αλλά δεν απωθεί τα βλέμματα σε καμία περιπτωση ελκύοντας σου να μελετήσεις την μορφή του οχήματος για ώρα. Εμπρός, διακρίνουμε την χρήση ενός πραγματικά «ψηλού» φτερού, μια γνήσια off-road πινελιά που δεν υπάρχει εκεί μόνο για το θεαθήναι. Στο ίδιο πνεύμα και οι ακτινωτοί τροχοί, που ελπίζουμε να είναι tubeless, κάτι που δεν φαίνεται από τις φωτογραφίες.

Κάτι που επίσης μένει να διευκρινιστεί, είναι: Βλέπουμε εδώ το νέο 390 Adventure R, όπως λέει το ρεπορτάζ, ή μήπως το 390 Enduro R; Λίγη υπομονή ακόμα, για την EICMA.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 13:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon