.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 10:58

Honda Rebel 1100 2025 – Έρχεται SP έκδοση με premium περιφερειακά;

Πληροφορίες από την Ιαπωνία υπονοούν μία νέα έκδοση, με Ohlins και Brembo στα προσφερόμενα καλούδια.

Το Honda Rebel 1100 έχει σημειώσει μία αξιόλογη επιτυχία σε αρκετές αγορές, ως μία επιλογή «μεγάλου» cruiser με φιλικό χαρακτήρα. Σύμφωνα με πηγές εξ Ιαπωνίας, είναι πιθανή η παρουσίαση μίας νέας έκδοσης, ίσως δε και ανανέωσης του μοντέλου επί τη ευκαιρία – και ελέω της εφαρμογής των νέων προδιαγραφών ρύπων Euro 5+.

Πιο αναλυτικά, αναφέρεται ότι η νέα έκδοση του Rebel 1100 πιθανόν θα εξοπλιστεί με αναρτήσεις και φρένα από τις Ohlins και Brembo, με την ανάλογη τοποθέτηση πιο «ψηλά» στην γκάμα (και την ανάλογη τιμή). Θα φορέσει άραγε και τα γράμματα... SP στο όνομα του, αναδεικνύοντας το πιο σπορ χαρακτήρα του;

Για να εναρμονιστεί με τις νέες προδιαγραφές ρύπων Euro 5+, το Rebel 1100 θα πρέπει να δεχθεί και διπλό αισθητήρα λάμδα στους καταλύτες του, ενώ οι Ιάπωνες δεν κρύβουν ότι θα ήθελαν την χρήση συστήματος Adaptive Cruise Control και στο Rebel 1100 -  με την χρήση πομποδέκτη ραντάρ εμπρός. Μένει μόνο να δούμε, εν καιρώ, αν και κατά πόσο οι πληροφορίες αυτές θα επιβεβαιωθούν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 11:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon