.
Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 15:26

Ήρθε η ώρα για την νέα Ducati Supersport V4;

Οι φήμες για τα νέα μοντέλα της Ducati ξεκίνησαν ήδη και μια από αυτές, αφορά το «παραμελημένο» Supersport.

Η Ducati ζει χρονιές πρωτόγνωρης δόξας, ειδικά μετά από την παρουσίαση της Panigale V4, που έφερε το V4 μοτέρ στο Borgo Panigale και οδήγησε την μάρκα στην... απογείωση. Ωστοσο, μέσα στον ορυμαγδό των νέων Multistrada και Panigale, το Supersport είναι ολίγον τι παραμελημένο. Σύμφωνα με κάποιες φήμες, η Supersport είναι το επόμενο μοντέλο που θα αποκτήσει το V4 μοτέρ.

Σύμφωνα με αυτά τα ίδια στοιχεία, η Ducati ετοιμάζει ένα Supersport V4 το οποίο θα τεθεί «πάνω» από το ήδη υπάρχον Supersport 950 – το οποίο πιθανώς θα ονομαστεί Supersport V2. Η εκδοχή Granturismo του V4, με το «συμβατικό» σύστημα βαλβίδων και την ισχύ των 170 ίππων, θα μπορούσε να είναι το μοτέρ της νέας μοτοσυκλέτας. Φυσικά και ο εξοπλισμός θα αναβαθμιστεί ανάλογα, ίσως με το σύστημα ραντάρ των μεγάλων Multistrada, ημιενεργητικές αναρτήσεις, συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο και εν ολίγοις, όλα τα απαραίτητα καλούδια της κατηγορίας.

Για την επιβεβαίωση των φημών αυτών, ωστόσο, πρέπει να περιμένουμε περισσότερο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 15:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon