.
Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 12:21

Η νέα Ducati Panigale V4 μπορεί να αποκαλυφθεί στο WDW 2024

Ο Alvaro Bautista αποκάλυψε πως έρχεται νέα superbike από το Borgo Panigale και ελπίζει να δει την πρεμιέρα της στο World Ducati Week 2024.

Αν και η εξέλιξη των superbikes έχει επιβραδυνθεί δραματικά την τελευταία δεκαετία (τουλάχιστον), η Ducati φέρεται έτοιμη να αποκαλύψει μια νέα γενιά Panigale V4 που θα συμπεριλαμβάνει και μια νέα έκδοση ομολογκασιόν, Panigale V4 R.

Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και καιρό ωστόσο δεν έχει υπάρξει καμιά επίσημη επιβεβαίωση, ούτε έχουμε δει φωτογραφίες από τη μοτοσυκλέτα σε δοκιμές. Αυτά μέχρι τον αγώνα WorldSBK στο Misano πριν λίγες μέρες (14-16/6) όπου ο εργοστασιακός αναβάτης της εταιρείας και δις πρωταθλητής, Alvaro Bautista, προσέφερε λίγο επίσημο κύρος στη φημολογία:

"Ξέρω πως υπάρχει καινούργιο μοντέλο αλλά δεν το έχω δει ακόμη. Θα ήθελα να είχα κάτι νέο φέτος, η επόμενη χρονιά είναι ακόμη πολύ μακριά για μένα, ποιος ξέρει τι θα συμβεί."

Εδώ ο Ισπανός καταφέρνει να ρίξει καύσιμο στη φωτιά μιας άλλης φημολογίας που τον θέλει να κρεμά τη φόρμα του οριστικά με το τέλος της φετινής σεζόν ("ποιος ξέρει τι θα συμβεί"), ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει πως η νέα Panigale V4 είναι προ των πυλών.

Μάλιστα οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στον ιταλικό Τύπο μιλούν για αποκάλυψη στο WDW 2024 στα τέλη Ιούλη, πιθανότατα με το "πολιτικό" μοντέλο πρώτα, στην οποία περίπτωση η αγωνιστική V4 R μάλλον πάει για την EICMA 2024 τον ερχόμενο Νοέμβρη.

Το WDW αποτελεί παραδοσιακά πλέον τον πρώτο σταθμό της διαδικτυακής σειράς παρουσιάσεων νέων μοντέλων για τη Ducati, εκεί όπου είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση το Scrambler, ενώ πέρυσι άνοιξε τη σειρά Ducati World Premiere με το Monster 30o Anniversario.

Μπορούμε να θεωρούμε σχεδόν δεδομένο πως στην πίστα του Misano από 26 ως 28 Ιουλίου η Ducati θα μας δείξει ένα νέο μοντέλο 2025 και δεν αποκλείεται αυτό να είναι το νέο Panigale V4.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon