.
Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 21:45

Ducati DesertX Discovery - Η "full extra" έκδοση

Το DesertX Discovery είναι η μοτοσυκλέτα που έρχεται με «πλήρη προαιρετικό» εξοπλισμό, έτοιμη να ανακαλύψει οποιονδήποτε προορισμό.

Το DesertX Discovery δημιουργήθηκε για να είναι ασταμάτητο σε οποιοδήποτε έδαφος και για το λόγο αυτό είναι εξοπλισμένο στάνταρ με ενισχυμένα προστατευτικά χεριών, προστατευτικό κινητήρα, προστασία για την αντλία νερού, προστασία ψυγείου και ενισχυμένο προστατευτικό κάρτερ για την προστασία της μοτοσυκλέτας στα πιο δύσκολα μονοπάτια. Τα θερμαινόμενα γκριπ και ο μεγαλύτερος ανεμοθώρακας αυξάνουν την άνεση σε χαμηλές θερμοκρασίες και το κεντρικό σταντ κάνει τη μοτοσυκλέτα πιο σταθερή στο παρκάρισμα, διευκολύνοντας την πρόσβαση στις αποσκευές κατά τη διάρκεια στάσεων και εργασιών συντήρησης στην αλυσίδα και τον πίσω τροχό.

dsrtxtravel3.jpg

Ακόμα, συναντάμε το πρόγραμμα πλοήγησης Turn-by-turn, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Ducati Link, καθοδηγώντας τον αναβάτη προς τον προορισμό του ξεκάθαρα δείχνοντας τις οδηγίες απευθείας στο πολυόργανο. Κατά τα άλλα δεν άλλαζουν πολλά, μιας και καρδιά του DesertX παραμένει ο υγρόψυκτος Testastretta 11° των 937κ.εκ. με τους 110 ίππους στις 9.250 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 92 Nm στις 6.500 σ.α.λ., βελτιστοποιημένος για συγκεκριμένη χρήση στο κιβώτιο ταχυτήτων και στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

dsrtxtravel4.jpg

Στο DesertX, τρεις οδηγικές λειτουργίες είναι αφιερωμένες στη χρήση στο δρόμο, ενώ δύο είναι ειδικά σχεδιασμένες για οδήγηση εκτός δρόμου. Ακόμα, χάρη στο ρεζερβουάρ χωρητικότητας άνω των 21 λίτρων, είναι δυνατό να ταξιδεύετε περιορίζοντας στο ελάχιστο τις στάσεις ανεφοδιασμού.

dsrtxtravel2.jpg

Τέλος, ο κατασκευαστής με έδρα τη Μπολόνια προσφέρει επίσης την εγγύηση «4Ever Ducati», που ισχύει για 4 χρόνια με απεριόριστα χιλιόμετρα, εγγυημένη από ολόκληρο το δίκτυοαντιπροσώπων, σε όλα τα μοντέλα DesertX.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ήρθε η ώρα για την νέα Ducati Supersport V4;
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon