.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 11:18

Zhang Xue 500RR – Η νέα supersport του πρώην Mr. Kove

Παρουσιάστηκε μία από τις νέες μοτοσυκλέτες που περιμένουμε να δούμε, από την νέα εταιρεία του Zhang Xue, του πρώην γενικού διευθυντή της Kove – 4κύλινδρο, 500άρι και supersport.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στα πλαίσια της κινεζικής έκθεσης CIMA παρουσιάστηκε και η πρώτη, νέα supersport της νέας εταιρείας Zhang Xue – της μάρκας που ίδρυσε ο πρόσφατα αποχωρήσας από την Kove, γενικός διευθυντής της, Zhang Xue. Προφανώς διψασμένος για παραμονή και επιτυχία στον χώρο της μοτοσυκλέτας και προφανώς με μία κάποια ομάδα στο πλευρό του, ο Xue παρουσίασε την 500RR, που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Η μοτοσυκλέτα χρησιμοποιεί έναν νέο 4κύλινδρο εν σειρά κινητήρα, για τον οποίο σας μιλήσαμε ήδη σε ανάλογο άρθρο μας, που αποδίδει 85 ίππους από 500 κυβικά , ενώ σε επίπεδο επιδόσεων ανακοινώνεται τελική ταχύτητα της τάξης των 240 χλμ/ώρα και επιτάχυνση 0-100 σε 3,4 δευτερόλεπτα. Εντυπωσιακή είναι η τιμή του βάρους που ανακοινώθηκε, καθώς θα ανέρχεται στα 168 κιλά, πλήρες υγρών!

Ως προς την σχεδίαση, από τις φωτογραφίες μπορείτε να πάρετε μία ιδέα – δεν παρέλειψε ο Xue να εμφανίσει μονόμπρατσο στην πίσω ανάρτηση, αλλά υπάρχουν και αμφιβολίες για το αν θα είναι έτσι, η τελική μοτοσυκλέτα. Προς το παρόν, μπορούμε μόνο να υποθέτουμε και να περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 11:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Changjiang X-KUB Adventure 125 - Παπί για περιπέτειες
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon