.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 11:20

Regal Raptor 1000 - V2 cruiser με αυτόματη μετάδοση

Μια ακόμη κινέζικη εταιρεία ετοιμάζεται για ένα μεγάλο άλμα κυβισμού.

Η Regal Raptor είναι μια εταιρεία του ομίλου Lifeng και ως τώρα η ειδικότητά της φαίνεται πως είναι τα μικρού κυβισμού cruiser μοντέλα, με ένα εταιρικό έμβλημα που φανερώνει τη διάθεσή της να μιμηθεί τη Harley-Davidson.

logolarge

Από μια γκάμα που απλώνεται από τα 125 ως τα 350 cc ωστόσο, η Regal Raptor ετοιμάζεται να κάνει ένα μεγάλο άλμα παρουσιάζοντας μια πολύ μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα με δικύλινδρο V υγρόψυκτο κινητήρα 1,000 cc που πιθανότατα έχει εξασφαλίσει από άλλον κατασκευαστή - με κάποιες πληροφορίες να μιλούν για τη Gaokin ως πηγή του μοτέρ, γνωστή μας ως την κατασκευάστρια των μοτοσυκλετών της Brixton.

Με απόδοση 75 hp στις 6,500 rpm και 8.7 kgm στις 5,500 rpm μέσω άξονα, το πρωτότυπο στοιχείο αυτού του κινητήρα είναι το σύστημα μετάδοσης και δη το κιβώτιο, το οποίο είναι ένα αυτόματο διαρκώς μεταβαλλόμενης σχέσης, δηλαδή ένα CVT όπως αυτά που φορούν τα σκούτερ.

regal raptor v2 1000 cruiser 1

Το - αβάπτιστο προς το παρόν - cruiser της Regal Raptor κυλά σε τροχούς 17 ιντσών με λάστιχα 140/80 μπροστά και ένα θηρίο 220/55 πίσω, ενώ εξοπλίζεται με ψεκασμό και ABS της Bosch.

Ένα ακόμη σημείο-αιχμής στη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα είναι το ρεζερβουάρ βενζίνης που με χωρητικότητα 38 λίτρων λογικά θα του χαρίζει αυτονομία που θα έκανε το BMW R1300GS Adventure να ζηλέψει.

regal raptor v2 1000 cruiser 3

Η Regal Raptor θα παρουσιάσει επίσημα το νέο της cruiser στην επερχόμενη έκθεση CIMA Motor 2024 (από 13 Σεπτεμβρίου), όπου ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο που δεν αναμένεται πριν το 2025 στις αγορές.

Το τελευταίο ίσως ενδιαφέρον σημείο που μας αφορά για τη Regal Raptor είναι πως ήδη έχει αντιπροσωπείες στην Ευρώπη και μάλιστα σε σημαντικές αγορές όπως οι Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία, ενώ δραστηριοποιείται και στην κοντινή μας γειτονιά, στην Τουρκία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon