.
Κατηγορία CFMOTO
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 13:20

CFMOTO 500SR VOOM – Θα διατεθεί και εκτός Κίνας;

Είδηση για διάθεση του μοντέλου και στην Μαλαισία, προφανώς ανοίγει ξανά την συζήτηση για ευρύτερη πώληση του 500SR VOOM και έξω από την χώρα γέννησης του.

Βάσει ορισμένων ρεπορτάζ από την Μαλαισία, το φρέσκο CFMOTO 500SR VOOM τελικά... δεν θα διατεθεί αποκλειστικά στην Κίνα, όπως ήταν γνωστό σε αρχικό επίπεδο. Το ρεπορτάζ αυτό αναφέρει την παρουσίαση του νέου, 4κύλινδρο sportbike και για την Μαλαισία, μάλιστα και με τιμή: Στα 35.888 Ρινγκίτ Μαλαισίας, ποσό ανάλογο με 7.700 ευρώ περίπου.

Μπορεί η είδηση να μην είναι κάτι που μας αφορά άμεσα, όμως ίσως να σηματοδοτεί μια ριζική αλλαγή στρατηγικής από την CFMOTO. Βλέποντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το μοντέλο της, η κινεζική εταιρεία ίσως ξεκινήσει και την διάθεση του και σε περισσότερες χώρες, ενώ... στην περίπτωση που το δούμε και στις ευρωπαϊκές εκθέσεις, λ.χ. EICMA που έρχεται γοργά, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε ακόμη και για άφιξη του στην Ευρώπη. Stay tuned…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 13:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « CFMOTO – Φωτογραφία νέου superbike στην δημοσιότητα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon