.
Κατηγορία CFMOTO
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 11:20

CFMOTO – Φωτογραφία νέου superbike στην δημοσιότητα

Είναι αυτό το νέο μοντέλο με τον V4 κινητήρα και τα 200 άλογα, που φημολογείται τα τελευταία χρόνια;

Πριν ελάχιστα λεπτά, βρέθηκε στην δημοσιότητα από ελληνικές ομάδες κατόχων/φίλων της CFMOTO στα κοινωνικά δίκτυα, η παραπάνω φωτογραφία  που απεικονίζει ένα νέο superbike, χωρίς ίχνος αμφιβολίας. Μάλιστα, το μοντέλο έχει και αρκετά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Φαίνεται η χρήση μονόμπρατσου ψαλιδιού, αλλά και μια «τετραπλή» ψηλή εξάτμιση, με μια αύρα... MV Agusta. Βλέπουμε επίσης αεροδυναμικά πτερύγια εμπρός – κάτι που μας συνδέει απευθείας με το επίσημο teaser της CFMOTO, για την EICMA 2024.

Ωστόσο, παρά την αναφορά των ελληνικών ομάδων σε κινητήρα V4 στην συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, εμείς δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε κάτι τέτοιο, μέχρι να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες. Η αλήθεια είναι ότι, μόνο οπτικά και από την γωνία λήψης της φωτογραφίας αυτής, δεν φαίνονται πίσω κύλινδροι (που πάντα πιάνουν χώρο και είναι συνήθως ευδιάκριτοι). Μπορούμε όμως να πούμε ότι πιθανότατα, μιλάμε όντως για CFMOTO μοτοσυκλέτα, αφού διακρίνουμε στοιχεία «κατατεθέντα» όπως η μορφή του πλαισίου, του ρεζερβουάρ, της οθόνης αλλά και των ακροτίμονων κια των αριστερών πλήκτρων που διακρίνονται στο στιγμιότυπο. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε περισσότερα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 12:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon