.
Κατηγορία CFMOTO
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 11:25

CFMOTO 800 MT-X 2025 – Νέες φωτογραφίες της μοτοσυκλέτας από την παραγωγή (;)

Κι άλλες εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας, εν μέσω συνεχιζόμενης φημολογίας που έχει ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς.

Πριν λίγες ώρες, στα κοινωνικά δίκτυα βρέθηκαν νέες φωτογραφίες της CFMOTO 800 MT-X, πλέον και με... την βούλα! Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί αντικείμενο φημών ήδη από την περσινή EICMA, ότνα και παρουσιάστηκε μία ανάλογη πρωτότυπη μοτοσυκλέτα, με στόχο το «ξάνοιγμα» της γκάμας των 800MT προς μία ακόμη περισσότερο εκτός δρόμου κατεύθυνση με στοιχεία όπως εμπρός τροχό 21 ιντσών, αλλά και ρεζερβουάρ «τύπου KTM» που θα εκτείνεται προς τα πλάγια, όπως στα 790/890 Adventure.

Σε ομάδες κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκαν, λοιπόν, νέες φωτογραφίες με την μία μάλιστα να είναι ιδιαίτερα... ύποπτη, μιας και δείχνει πολλές μοτοσυκλέτες δίπλα-δίπλα, σαν να βγήκαν μόλις από την γραμμή παραγωγής. Σε αυτή, διακρίνεται ευκρινέστατα το όνομα 800 ΜΤ-Χ μαζί με το ανάλογο γραφικό, ενώ εύκολα φαίνεται επίσης το ρεζερβουάρ ειδικού σχήματος με την προέκταση προς τα πλάγια. Σε άλλη φωτογραφία, φαίνετα ταμπελάκι πλαισίου που δείχνει και την ημερομηνία παραγωγής (Αύγουστος 2024), όπως και το «πλήρες» βάρος της μοτό στα 235 κιλά.

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν, προς το παρόν – μπορείτε να διαβάσετε και το προηγούμενο ρεπορτάζ μας πάνω στην αναμενόμενη CFMOTO 800 MT-X με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 11:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon