.
Κατηγορία CFMOTO
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 13:55

CFMOTO 675 SR-R - Έρχεται με προπομπό επίσημο βίντεο και ειδική έκδοση

Η τρικύλινδρη supersport της CFMOTO πλησιάζει στην παραγωγή καθώς κυκλοφόρησε ένα νέο προωθητικό βίντεο και μια ειδική έκδοση αφιερωμένη στον Jorge Martínez Aspar.

Στην περσινή έκθεση EICMA 2023 στο Μιλάνο η CFMOTO αποκάλυψε τον νέο της τρικύλινδρο σε σειρά κινητήρα με απόδοση που περιγραφόταν ως "άνω των 100 ίππων", με ανώτατο όριο περιστροφής τις 12,300 rpm και βάρος (για το μοτέρ) 55 κιλών που το φέρνει μεταξύ των ελαφρύτερων στην κατηγορία του.

Έκτοτε περιμένουμε να μάθουμε νέα για τη μοτοσυκλέτα και την πορεία εξέλιξής της, με την τελευταία επικαιρότητα να μιλά για μια ευρωπαϊκή έκδοση "περιορισμένη" στους 95 ίππους, με προφανή στόχο τη συμβατότητα με τα διπλώματα οδήγησης Α2 - θυμίζουμε πως για να περιοριστεί νόμιμα στην Ε.Ε. μια μοτοσυκλέτα στους 47 ίππους θα πρέπει η αρχική της εργοστασιακή ισχύς να μην ξεπερνά το διπλάσιο αυτών, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο να δούμε Hayabusa ή Super Duke με περιοριστή Α2.

cfmoto triple

Όπως και να έχει, επιτέλους φαίνεται πως η ώρα του νέου CFMOTO 675 SR-R πλησιάζει, καθώς η εταιρεία κυκλοφόρησε σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024, ένα επίσημο βίντεο της μοτοσυκλέτας με τίτλο "Coming Soon", δηλαδή έρχεται σύντομα.

Στο μεταξύ η CFMOTO αποκάλυψε πρόσφατα και μια ειδική έκδοση Aspar Edition, προφανέστατα αφιερωμένη στον παλαίμαχο πρωταθλητή GP Jorge Martínez Aspar και νυν ιδιοκτήτη της ομάδας CFMOTO Aspar Team στις κατηγορίες Moto2 και Moto3.

cfmoto 675 sr r 2

Φέτος η CFMOTO συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία στις δύο αυτές κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP και μάλιστα στη Moto3 προηγείται σε όλες τις κατατάξεις - Αναβατών, Κατασκευαστών και Ομάδων - με τον αναβάτη David Alonso να είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο. Η CFMOTO έχει χαράξει πορεία να γίνει η πρώτη κατασκευάστρια από την Κίνα που θα κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Δείτε στη συνέχεια το νέο βίντεο της CFMOTO για το 675 SR-R.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon