.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 20:09

Suzuki RM-Z 50th Anniversary - Ρετρό και ιστορικά γραφικά, φόρος τιμής στο παρελθόν!

Για να γιορτάσει την ιστορική, 50ή επέτειο από την άφιξη του πρώτου RM125, η Suzuki παρουσίασε πέντε νέες, ρετρό και ειδικές εκδόσεις για τα καθαρά της μοντέλα. Περίπου δηλαδή...

Πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο, η σειρά RM της Suzuki φέρει μια πλούσια ιστορία στο motocross, με το πρώτο μοντέλο της να λανσαρίστηκε το 1975. Αυτές οι ειδικές εκδόσεις, που κυκλοφόρησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες ως κιτ, διαθέτουν πέντε μοναδικά γραφικά, καθένα εκ των οποίων αποτίει φόρο τιμής σε μια διαφορετική εποχή της κληρονομιάς των motocross μοντέλων της Suzuki, από τη δεκαετία του 1970 μέχρι σήμερα. Εντωμεταξύ, εκτός από αυτά τα κιτ ρετρό γραφικών, όλα τα νέα μοντέλα του 2025 είναι εξοπλισμένα με το κιτ RM Army Edition, το οποίο περιλαμβάνει το πλήρες σύστημα εξάτμισης Pro Circuit RM Army Edition T-6 και την επιλογή ενός σετ γραφικών της Throttle Syndicate που αντιπροσωπεύει μια εκ των εποχών.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί χωρίζονται ανά δεκαετίες. Η διακόσμηση της δεκαετίας του 1970 συνδυάζει το κίτρινο, το πράσινο και το μπλε, με το λογότυπο της Suzuki από εκείνη την εποχή. Η δεκαετία του 1980 επικεντρώνεται στο κίτρινο και σε τρεις αποχρώσεις του μπλε. Για τη δεκαετία του 1990, το κίτρινο και το μπλε παραμένουν τα βασικά χρώματα, αλλά περιλαμβάνονται επίσης το λευκό και το μοβ. Στη δεκαετία του 2000, το κίτρινο μειώνεται, ενώ το μπλε, το κόκκινο και το μαύρο παίρνουν το επίκεντρο. Τέλος, τα γραφικά της σύγχρονης εποχής διαθέτουν πολλές αποχρώσεις του μπλε, με βάση το κίτρινο.

Για την ιστορία, τα εν λόγω κιτ είναι διαθέσιμα για τα μοντέλα RM-Z250 και RM-Z450 που έχουν αγοραστεί έως τις 31 Δεκεμβρίου, ενώ το αν θα διατεθούν σε περισσότερες αγορές από εκείνη της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού παραμένει άγνωστο, ωστόσο σίγουρα μπορούμε να πούμε πως αξίζουν!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon